Én annyit megyek amennyi időm van rá de a tél az hideg mint a fene meg azért nem az igazi mint nyáron 50000km évente az szép sok időt töltesz motoron nem mondom. Nekem 6-8000 és tök sokat polírozom de egy szónak is száz a vége mindenki annyit meg úgy ahogy maga akarja. na ott nem volt melegem nekem sem maradok a nyárnál a tél élményeit motoron meghagyom másnak télen jobban szeretem a szánkót meg az autót és nem érzem magam divat motorosnak 11 voltam mikor kezdtem van pár km a kezemben nekem is kis közepes és nagymotoron egyaránt
Nekem 2008-as van, és azért ez is elég nagyot ránt, ha teljesen elzárt gáznál odatekered hirtelen...
De kanyar előtt vissza kell váltani és kis gázzal fordulni.
Nekem Dunlop RoadSmart van. Ilyen jó gumim még nem volt! (csak túra volt eddig, supersport nem)
Már van benne 9000 km és azért még fogja egy kicsit bírni...
Hé Te Atix, vagy nem is tudom hogy hívnak!
Télen nem lehet motorozni akkor sem....
EZT VÉSD AZ ESZEDBE....
Csak az őrűlt elmebetegek motoroznak télen...
Idén is mehetünk újra....
50 ezret megyek évente. Sosem volt baja a motorjaimnak a sótól... Az meg ,hogy felcsapódik a latyak stb...karcos lesz. Kit érdekel? Nem divatmotorosok vagyunk ,hogy egész nap simogassuk meg polirozzuk. Markoatival egyetértek, én is ezt válaszoltam volna! Ha meg nem lenne köztünk 20 év még le is seggfejezlek...... Ki a faszom vagy Te ,hogy idiótázz embereket öreg? Inkább lődd be a porrongyodat oszt goo a garázsba simizni a vasadat.....
Akkor jó sok idióta van ezek szerint ezen a sárgolyón.
egy kis oxidációt leszámítva a kutya baja se lessz a motornak.Arra van hogy használják.
Motor miértünk és nem fordítva vagy nem?
Mostanában szeretnék gumit vásárolni és egy másik topikból irányítottak ide! Mennyiért adnád a garnitúrát és milyen méretűek?
Esetleg DOT szám? Jöhet privátban is.
Terhelés váltási reakció mire gondolsz arra a kis rángatózásra amit csinál mikor elveszed a gázt meg vissza adod? tán na az jellemző volt nekem is aztán lett bele power commander aztán megszűnt ami érdekel írd csak nyugodtan saját tapasztalataim meg tudom osztani veled mint itt mindenki de én nem szépítek rajt semmit
De kanyar előtt vissza kell váltani és kis gázzal fordulni.
Már van benne 9000 km és azért még fogja egy kicsit bírni...
Én tuti nem mennék ilyen hidegben!
Télen nem lehet motorozni akkor sem....
EZT VÉSD AZ ESZEDBE....
Csak az őrűlt elmebetegek motoroznak télen...
Idén is mehetünk újra....
(már ha van)
egy kis oxidációt leszámítva a kutya baja se lessz a motornak.Arra van hogy használják.
Motor miértünk és nem fordítva vagy nem?
A só tönkreteszi a motort megéri ez nektek?
de még két nap hogy kézhez kapjam a kicsikét..
Mostanában szeretnék gumit vásárolni és egy másik topikból irányítottak ide! Mennyiért adnád a garnitúrát és milyen méretűek?
Esetleg DOT szám? Jöhet privátban is.
bekiss@citromail.hu
üdv.
KB