visszakanyarodva a téli motorozásra. Én max 500k-ból szeretném megoldani a bokorugró beszerzését. Amit nem sajnálok, ha eldőlök vele.
Néztem:
XR125 honda
XT125x yamaha
WR125x yamaha
x-road 125 sachs
varadero 125 (ez még drága)
ónos esőbe nem, de hóesés után takarított utakon közlekednék.
mondcsak, te ennyivel többel mész? pl autópálya 80-as tábla, trafikat 98-ra állítják...
Igaz az én városi ámokfutásaim miatt még egyszer jól megraknak...
atixnak nem jár pirospont a hangnemért, de egyrészt, ahogy Krisztián is írta, kicsit túl lett lihegve a sztori, másrészt pedig Karu kezdte az idiótázást
Elég fura, de ma eszembe jutott Hofi Géza egy híres előadása amikor is azt mondja...:
Amikor Jézus a keresztfán haldoklott, egy katona a dárdájával az Úr sebeiről megpróbálta elhessegetni a vérszivó legyeket. Mire Jézus rászólt: hagyd fiam, hisz úgyis csak éhesebbek jönnek.
Mi itt a fórumon hasonlókép vagyunk...
Betéved egy hülye, és elkezdünk vitába szállni vele.. lesüllyedünk az ő szintjére pedíg hagyhatnánk a picsába.... hiszen ha elmegy úgyis jön más... talán több is a kelleténél.. :)
Jah és az én véleményem rólad biztosan elfogult és nem elég objektív Szóval mindegy mit mondok, meg az is régen rossz, ha valakit az alapján ítélnek meg amit más mond róla...
Nem azzal van a gond, hogy ki milyen ember, hanem hogy ismeretlenül megy a sárdobálás meg "köcsög"-özés! Minima lenne a tisztelet, arról nem is beszélve, hogy nem szokták ezt hagyni a moderátorok. Amúgy meg nem kell ellátogatni ebbe a topicba, ha nem tetszik, amiről itt szó van. Lehet úgy is véleményt nyilvánítani, hogy nem sértegetjük a másikat.
Nyilván nem vagyunk egyformák, ezért mások az igényeink a motorok és a motorozás terén. Valaki 5000 ezret megy egy évbe, valaki 50 ezret, semmi gond nincs ezzel addig, amíg nem kezdjük el piszkálni a másikat azért, mert a mi véleményünk más az adott témáról! Amúgy lehet kultúrosan is véleményt nyilvánítani. Mindenki saját magáról állít ki bizonyítványt a viselkedésével...
Most megirtad a frankót igazad van.
Te legalább ismersz.
Mond meg itt mindenkinek ha egy szemét megbizhatatlan troger vagyok.
Ha valaki velem valamit megbeszél én tartom magam ahhoz és legjobb tudásommal igyekszem megoldani.
Szerintem még nem csaptam be senkit.
Szoljatok ha hazudok.
Én csak azt nem értem mért kell trágár szavakkal illetni valakit ismeretlenül, csak azért mert nem egy a véleményetek!? Arról meg nem is beszélek, hogy ez egy fazer topic egy motoros fórumon, ahova olyanok írnak, akik ezzel a típussal kapcsolatba szeretnék megosztani az élményeiket, véleményüket, tapasztalataikat! Mért kell egyből ölni egymást, csak mert nem értesz egyet vele? Ezért tart itt ez az ország, ahol...
Ott a pont. Igazad van mindenben amit leírtál...
De azért van egy szint ha már kölcsönös tiszteletről beszélünk...
pl: "Ok. Akkor most visszafexem anyád mellé!"
Milyen ember az ilyen?... mert ugye virtuálisan mindenkinek nagy a pofája...
(u.i. : télen nem lehet motorozni )
Asszem mondanék pár szót tűzoltásként ha lehet így aposztrofálni...
Én ismerem személyesen Atix-ot! Biztosak lehettek benne hogy elmegy annyit amennyit leírt ha nem többet. Ez fakad a munkájából adódóan, és kicsit őrült is a pasas... valszeg mint mindannyian. Jó srác higgyétek el, de én visszaolvasva a hozzászólásokat kicsit hiányolom a "virtuális tiszteletet". Szerintem itt karakterek között nem lehet leszűrni emberek tudását ténykedését rátermettségét. Sajnos sokszor ugyan jóindulatúan de rossz szavakkal vagy mondatokkal próbálunk értekezni, amit a másik fél félreérthet. ezen az világ összes szmájlija se segíthet. Tiszteletben kell tartani egymást, talán még akkor is amikor fogható hogy hatalmasat gurít dolgokban. Ez itt nem mérhető! Én személy szerint mielőtt bárkit is negatívan, vagy egyáltalán félreérthetően keresek meg, végignézem mi derül ki a reglapján. Atix lapján van néhány adat ami figyelemre méltó. Ő is egy ember... közülünk aki érez figyel válaszol vagy beszól ha sértve érzi magát. Ti ugyanígy viselkedtek ha visszaolvassátok a hozzászólásaitokat. Olvasom... egy telefon és helyre lettek rakva a dolgok. Ezért is fontos a perszonális kontaktus hogy ismerjétek azt akivel diskuráltok itten.
Higgyétek el sok vakítós ember van itt a fórumokon csak körül kell nézni, sőt ismerek innen jó párat. Elmondják.. meghallgatom... kiszűröm és kész. nem kommentálom vagy semlegesen vagy pozitívan.
Remélem nem OFFoltam szét ezzel a topicot
Ha visszanézed az előzményeket, akkor tisztán látod, hogy Te voltál aki kostolgatott!
1, Nem vagyok a kisfiad!
2, Nem vetitek!
3, Sosem vett nekem motort se apám, se Anyám! Amim van azért mindért én dolgoztam meg!
És attól függetlenül, hogy motorozom télen. Nem vagyok idióta! Ahogy Te fogalmaztál! Elnézést nem kérek még ha Neked erős is volt amit irtam, mert ha visszaolvasol akkor látod amit kell. Asszem többet nem nézem ezt a topicot! És nem is irok! De örülnék ha a nagyszáju fazekasok akik most beszólogattak, élőben is ugyan ezt megtennék. Bár ahoz biztosan nem elég tökösek!
"Nem ugy mint Mr Fikás Peeeeeeeetike. Még a számod se irod ki nagyszájukötsög....."
Mit lehet ilyenre írni ?
szánalmas.
Miért ha kint lenne a számom mi történne ?
Ha személyesen ugyanezt monddanám mi történne ?
semmi mert a véleményem nem változik...
feljössz fórumra hazudozni, és beszélni a motorozásról...
én inkább beleszarok az egészbe és holnap motorra ülök, nem csak beszélek 50ezer kilóméterekről...
takarodj már oda ahonnan jöttél..
Néztem:
XR125 honda
XT125x yamaha
WR125x yamaha
x-road 125 sachs
varadero 125 (ez még drága)
ónos esőbe nem, de hóesés után takarított utakon közlekednék.
óriásbaromság? Ruha van/veszek megfelelőt.