Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tuti ürest még megtalálom de ez a másik.... egyáltalán, hogy kerül oda?
Szerintem ez sokban függ a technikádtól. (Egyszer már nekem is sikerült megtalálni.) Bár a mechanikai részhez nem értek.
ööö... izé, nem igazán! 1-es és 2-es között van (ahol lennie kell) nekem. Igaz néha 8.000-nél nem tudom 2-esbe húzni 1-esből, így néha üreset találok.
mai tapasztalat, h nem is az 5-6., hanem a 4. és 5. között van az a fránya üres .... másnak is?
Hát igazából az xjr600-at találtam csak, ami 600-as is, meg csupasz is gyárilag, meg yamaha is, meg sor4 is, meg 70 paci is
A régi fz750 csak félig fedett volt.
http://www.google.com/imgres?i...
azt mondta az emberke vett egy uj R1 et és 2. tulaj
ez jó!
Jóvan nevess amíg teheted
De volt....
Nem volt semmi csupasz 600-as az fz előtt?
Freepeti nekem az egész hirdetés olyan gyanús. Szűkszavú.Mit mondott még a tulaj? 1100 km nem olyan gáz hogy már azért nem gyanús.Bár van ott 0 kms 2,2 ért is(2006) Ma mondá eg yami szalonos arc a yami 50 motort adott el országosan, a honda 800-at (ha igaz) érdekes a yami árképzése. (h cb 1000 2,79 m, a yami fz1 3,2m 2010-es)
Az R6 én ugy gondolom.
Nem is tudom ... engem majdnem kinyírtak/felborítottak hazafelé jövet 1 órával ezelőtt ... Kellett az a fék. Habár az enyém csak fémhálós fékcsővel van megspékelve.
Valaki megmondja nekem, mi az fz6n elődje?
Itt mindenki csak turázik,meg finoman közlekedik a gépével de azért a bika fékrendszert csipázná mindenki a poroszkáláshoz?! Érdekes.
ja de hogy? ezzel a szar fórummotorral nem lehet privit írni....
Leo Vince és 200 euro.Az adatlapomon megtalálod a fényképen .Ott még rajta van a motoron.
Ááááá dehogy....
Igen a profi betét megeszi a tárcsát. Ezért ésszerűbb a fékrendszert fejleszteni, mert akkor gyári betétekkel is fékhatás növekedés érhető el. Persze ez abszolút egyéni kinek milyen erősségű fék megfelelő.
Karunál érdeklődj. 20k a rögzítés, 11.5k/db a doboz.
Okés, értem én "drága" , hogy wácápp, ne is ragozzuk tovább . De ha készen van, szavadon foglak és kipróbálom .
Pacsesz
az órába
Azt mondja a Tulaj, hogy 1100km er van benne