na sikeresen elfektettem a magas tátrában a sérülésmentes fazerem 3 hónapja vettem meg, direkt sérülésmenteset kerestem, erre tessék, szerencsére csak fejidom kell rá
leírásod alapján te állat módjára közlekedsz nem de
fékbetét, hát én probálkoztam, de ugy mond jobb betétek, akár versenybetétek, képesek hamarabb megenni a tárcsát, kérdés kinek mi a fontos
Bence Drága,
Tudom mire való az Fz hidd el.. talán lehetne nagyobb is... de ha egyszer olyan szép ez... nekem számít a külseje is. Persze mivel pályázgatok nem árt ha van technika is benne. Babulunak igaza van... nagyobb komfort és biztonságérzet főleg nagyobb tempónál ez a lényege
Hát igen az fz1 futóműve az r1-é, míg az fz6 nem örökölt az r6tól Jó lenne az a fordított villa az fz6-ra is! Bár azért az fz1 teljesítménye jobban megköveteli a jobb futóművet és fékeket.
Csak arra próbáltam utalni, hogy nem mindig jó utcán a fent említett fék és futómű, főleg nem egy olyannak, akinek köze nincs a motorozáshoz (nem a jelenlevőkre gondolok) A kevesebb néha több...
:) Na, én abszolút egyetértek veled, csak a végét nem értem... Tapasztalatom ugyan nincs sportmotorokkal, tehát radiális fékekről és sportfutóműről nem beszélek, de az biztos, hogy az FZ6-omra szeretnék olyan fékeket és futóművet mint amilyen az FZ1-emen van... Lehet is hogy faragok egyet.. :)
érdekes.......
Ellenben az esőgumikat kipróbálnám. Volt ismi, vagy tényleg 70k körüli összeget fizetett a gazda?
Nem kellene mindig kirándulgatni.....
A legfőbb gáz vele ,hogy yamaha....
Valaki nem ismeri ezt a motort?
Ha igen kérem jelezze hogy ha valami gond lenne vele!
Üdv:Jim-X
fékbetét, hát én probálkoztam, de ugy mond jobb betétek, akár versenybetétek, képesek hamarabb megenni a tárcsát, kérdés kinek mi a fontos
Tudom mire való az Fz hidd el.. talán lehetne nagyobb is... de ha egyszer olyan szép ez... nekem számít a külseje is. Persze mivel pályázgatok nem árt ha van technika is benne. Babulunak igaza van... nagyobb komfort és biztonságérzet főleg nagyobb tempónál ez a lényege
Csak arra próbáltam utalni, hogy nem mindig jó utcán a fent említett fék és futómű, főleg nem egy olyannak, akinek köze nincs a motorozáshoz (nem a jelenlevőkre gondolok) A kevesebb néha több...