Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mondjuk már 6. és 7. között tapasztaltam volna, de nem vagyok benne biztos
5-6 közt üres ? :O
érdekes.......
fzs re nem jo a fz6 kipufogó, vqn némi különbség a két motor között, még ha első szemmel nem is látható
én még sose váltottam üreset
Fz6-on 5-6. között néha van egy üres?!?!?!?! Mi ez a szar?!?!?!
Lapozz vissza pár tíz hozzászólást,találsz ott dobozt is meg tartó készítőt.Nem is szarat
ja valaki nem tud olcsóbb megoldást a givi hátsó doboz megoldásánál? nincs kedvem 30k-t fizetni csak a rögzítésért
na sikeresen elfektettem a magas tátrában a sérülésmentes fazerem 3 hónapja vettem meg, direkt sérülésmenteset kerestem, erre tessék, szerencsére csak fejidom kell rá
engem érdekelne. fzs 600-ra jó? milyen pontosan és mennyiért adnád?
Vazze ... nem semmi lehetett. Piszok irigy vagyok. Nekem nem lenne MERSZ-em elmenni -6 fokba túrázni. Minden tiszteletem a tiétek.

Ellenben az esőgumikat kipróbálnám. Volt ismi, vagy tényleg 70k körüli összeget fizetett a gazda?
Te inkább menj gürizni a gixire
Nem kellene mindig kirándulgatni.....
Ott a vidijeim közt... Tátra tura, a másik meg a velencei.... Valamiért nem javitja, hiába linkelem ujra.
Inkább javítsd ki a youtube video linkjeidet kérlek.
A probléma nem kicsi!

A legfőbb gáz vele ,hogy yamaha....
Na ,Lejópincsi kipufogó nem kell senkinek jó pénzért?
csinos!
Sziasztok!
Valaki nem ismeri ezt a motort?
Ha igen kérem jelezze hogy ha valami gond lenne vele!

Üdv:Jim-X
Észrevehetően jobb! Sokkal-sokkal! Ne csak Wilbers-be gondolkodj, ÖHLINS is megvan ugyanannyiból olajostul!
Neked a segge mennyire van csavarva? 4 vagy 5 fokozat?
Észrevehetően jobb a wilbers rugókkal? Gondolkodtam rajta hogy a télen én is azt tennék bele
leírásod alapján te állat módjára közlekedsz nem de
fékbetét, hát én probálkoztam, de ugy mond jobb betétek, akár versenybetétek, képesek hamarabb megenni a tárcsát, kérdés kinek mi a fontos
Bence Drága,
Tudom mire való az Fz hidd el.. talán lehetne nagyobb is... de ha egyszer olyan szép ez... nekem számít a külseje is. Persze mivel pályázgatok nem árt ha van technika is benne. Babulunak igaza van... nagyobb komfort és biztonságérzet főleg nagyobb tempónál ez a lényege
Hát igen az fz1 futóműve az r1-é, míg az fz6 nem örökölt az r6tól Jó lenne az a fordított villa az fz6-ra is! Bár azért az fz1 teljesítménye jobban megköveteli a jobb futóművet és fékeket.
Csak arra próbáltam utalni, hogy nem mindig jó utcán a fent említett fék és futómű, főleg nem egy olyannak, akinek köze nincs a motorozáshoz (nem a jelenlevőkre gondolok) A kevesebb néha több...
:) Na, én abszolút egyetértek veled, csak a végét nem értem... Tapasztalatom ugyan nincs sportmotorokkal, tehát radiális fékekről és sportfutóműről nem beszélek, de az biztos, hogy az FZ6-omra szeretnék olyan fékeket és futóművet mint amilyen az FZ1-emen van... Lehet is hogy faragok egyet.. :)