Figyumá, nekem Martin dobom van. Keresd meg Babulu fényképeit, köztük lesz, hogy s miként néz ki. Tényleg jó hangja van, én hangtompítóval használom. Videót készítek/ünk hamarosan.
De, 200 EURO-ért van most elado Leo Vince kipuff, olcsóbbra jönne ki, mint ha Martin bácsi csinálná. S alapból lenne katalizátor mentesítőd.
Fasza akkor asszem Eldöntötem MArtin lessz a Fz6-on :P márcsak nem tudom hogy milyen legyen ovális? kerek ferdén lekerekítet végü vagy Ferdén vágott végü :D
Két barátom is most csináltatott 3 hete vele dobokat. Egy busa meg egy XX. A busmant már hallottam ,hogy szól és szerintem nagyon csecse! Bár én azt mondom az Egrusnak nincs párja...
Sziasztok Véleményetekre lenék kiváncsi! Mi a véleményetek Remy MArtin munkáiról? akinek van és tudna videót mutatni róla a Dobról hang miett az plss Irjon! vagy MSN: l.lacus@hotmail.com
Elöre is köszi!
Nem tudom honnan volt, csak azt hogy már eladta.....Meg azt hogy egyszer ültem rá, és még csoda hogy élek...... Szörnyü és életveszélyes állapotban volt mikor vette. Nade hát nem véletlen hivják Zorronak a srácot.....
feri nem tudom milyen klaviatúrát használsz, de szerintem sanszos, hogy azon is van PONT és VESSZŐ, mert így elég nehéz összerakni, hogy pontosan mit is szeretnél az irományoddal kifejezésre juttatni . Ja és még mielőtt sértődés lesz, ez félig vicc volt...
Tavalyelőtt mikor egy naked fz6-om volt találkoztam egy sráccal akinek szintén egy nakiFz6-ja volt. A különbség csak annyi volt a két motor között hogy az övébe egy komplett eriggy eleje volt. aztat mondta hogy az első széria eriggy eleje stájerungostul bemegy az eredeti helyére. Így megoldódik a teleszkóp illetve a gyenge eresztésű fék problémája. Esetleg van valamelyikőtöknek erről bármi realitás infója?
Mellesleg az euroringen volt ez a történet ahol a fickó simán szagoltatta a többiekkel a kipufogója füstjét...
De, 200 EURO-ért van most elado Leo Vince kipuff, olcsóbbra jönne ki, mint ha Martin bácsi csinálná. S alapból lenne katalizátor mentesítőd.