40.000 HUF-ba fog ez neked kerülni.
Vagy ebay/google -en/-on megtalálható az a rajz, ami mutatja, hogy milyen falat vághatsz ki. Youtube-on pedig a hangja is megtalálható.
Jó estét!
Gurultam egy fincsit, mivel jön megint az eső, most este. Nagyon szép a Naplemente Dobogókőn. Csak az a nagy dugó ne lenne a városban. Úgy be volt állva, mint a szög.
Helló KARU!
Tudnál nekem segíteni abban ,hogy a gyári suttogó motorhang kicsit brutálabb legyen! Fz6-N (2006) Érdemes e a dobot kifúrni ,és ha igen hol? Előre is köszi!
lenne egy kérdésem...
a shoxban rendelhető utángyártott lábtartót ha felrakom a fazer-ra az minőségében van legalább olyan mint a gyári ?
menet közben fel merjek rá állni ?
van vallakinek tapasztalata... ?
válaszaitokat előre köszönöm.
Ne legyél ideges Tudod, én nem tudok 5,5 alá menni, de az én motorom rendes, mert annyira nem eszik sokat hidegbe, hogy be se indul
Jah nem mondtam? Én csapolom meg a tankod éjjelente
Amúgy meg lehet, hogy növeszti a melegítő benzinréteget télre
Még mindig nem érted mi? Volt, hogy 4,3 litert etettem vele. (4 alatti is volt ... halkan jegyzem), de ANNYIVEL nem húzom jobban, hogy 4,5-5 helyett 7eket egyen.
Halihó Mindenkinek,
Ez a fogyasztás téma érdekes.. nekem most hétvégén 2 személy doboz autópálya + mátra pályán 150-180 között fogyasztott 5.8-at.
Ha a városban tolom neki akkor 6.15öt kajál. Az injektoros bringák fogyasztása kissé másként alakul mint a karburátorosoké. viszont nem szakad el a szivatóbowden vagy nem töröd le a kart.. na az milyen gáz
Vagy ebay/google -en/-on megtalálható az a rajz, ami mutatja, hogy milyen falat vághatsz ki. Youtube-on pedig a hangja is megtalálható.
Gurultam egy fincsit, mivel jön megint az eső, most este. Nagyon szép a Naplemente Dobogókőn. Csak az a nagy dugó ne lenne a városban. Úgy be volt állva, mint a szög.
Tudnál nekem segíteni abban ,hogy a gyári suttogó motorhang kicsit brutálabb legyen! Fz6-N (2006) Érdemes e a dobot kifúrni ,és ha igen hol? Előre is köszi!
És mi a helyzet a koppintott kínai doboz tartókonzoljának árával?
Ez de nagy :)
Én is ezt a tipust használom.
a shoxban rendelhető utángyártott lábtartót ha felrakom a fazer-ra az minőségében van legalább olyan mint a gyári ?
menet közben fel merjek rá állni ?
van vallakinek tapasztalata... ?
válaszaitokat előre köszönöm.
Jah nem mondtam? Én csapolom meg a tankod éjjelente
Amúgy meg lehet, hogy növeszti a melegítő benzinréteget télre
bkv-t kerülöm ki ezzel. Nem tudom, te hogyan s miként motorozol, de én ezzel járok munkába. S jövök el onnan, esőbe, napsütésbe, orkánba.
4-5 foknál fogom eltenni a drágát. --- küldeni Karu mesterhez.
A robesz meg k*rvara nem opció ... 30 km oda-vissza. nem csak a retkes bp-en közlekedek...
Ez a fogyasztás téma érdekes.. nekem most hétvégén 2 személy doboz autópálya + mátra pályán 150-180 között fogyasztott 5.8-at.
Ha a városban tolom neki akkor 6.15öt kajál. Az injektoros bringák fogyasztása kissé másként alakul mint a karburátorosoké. viszont nem szakad el a szivatóbowden vagy nem töröd le a kart.. na az milyen gáz