Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj....Jim úgy is hoz egy gixit helyette
Hoppsz, későn olvastam... Sajna az előbb elvitték!
Persze,meg
Szerintetek egy Ducira való Prop-tech-es fokozatkijelzőt át lehet barkácsolni a miénkre?
Az nekem már mind1! Áll az alku?
Atti! Meg van még ez a Vince?
9.000 stabil magyar forintért a tiéd, mert van rajta kosz, amit nem tudtam eddig levakarni róla. Küldök képet az e-mailedre néhány napon belül. Remélhetőleg november-decemberbe lesz leszedve a vasról.
1 a hétköznapokra, 1 az ünnepnapokra!
He?
Nekem ez is super.
Ez az első motorom ,majd a következő az lesz.
üdv.
Tavaszig ráér.
A reáli ár nekem kb.:10 000ft
üdv
Bizony érdemes, egy nap járóföld és ilyen helyeket találni. Nem is értem, miért nem voltam itt eddig.
Csak nekem nem működik a link?
ahova érdemes elmotorozni....
http://youtu.be/IwSEGAst7bA
Akkor adok még egy FZ6-ot az FZ1-ért cserébe
Az 1000-es brutális, kicsit darabos izomgép (tele Lightech kiegészítőkkel) és mellesleg épp eladom, a 600-as meg olyan kis finomka lenne, városban könnyebb vele mocorogni és túrázásra is alkalmasabb a testtartás miatt...
nekem a gyári kormányom megvan még.
viszont az egyik kormányszár meg van kicsit görbűlve nem többb mint talán 1 centi... ha sikerűlne visszaállítanod valami lakatos, vagy nemtomkki segítségével.. még jól is járnál, mert eladom neked egy 5-ösér...
Mennyire sürgős és mit tartasz reálisnak?
Sziasztok! fz6s mocimhoz kormányt keresek!
Aki tud reális áron /mariccska@gmail.com/irjon
köszike
Miért használod a 600ast ha van 1000es is?
megyek, veszek leckéket! vagy leteszem és csak FZ1-el járok!
még is te váltasz üreset nem én
hm... lehet rosszul váltani? én úgy csinálom, h indulásnál először lenyomom, majd 6x felhúzom... Nem így kell?
oka: rosszul váltasz?!
ezek szerint nem vagyok egyedül..
Pontosan 2 hónap után, a Román "hatóság" (gyorshajtás, tilosban előzés, záróvonal átlépése...) végre megküldte a jogsimat , amit elvileg 2 hét alatt kellett volna megtenniük.... Persze lehet, hogy a magyarok ültek rajta