vennék egy jobb oldali lábtartót is... ha valakinek van esetleg elfekvőben... mert a shox az párban árulja, és a baloldali az még épp :DD vagy rakjam el késöbbiekre :DD
ha jobbb oldali belső idomod van az jó lenne. ami a fényszoró csatlakozót veszi körűl, bellűlről zár le.... biztos tudod miről beszélek... nahh szóval kell egy olyan feketében.
hát nemtom te láttál-e már engem motorozni, meg nem vagyok biztos abban, hogy pontosan tudod, hogy elöbb ér-e le a bukókeret, mint a lábtarto a fazeren...
őszintén szólva bukókeretet akarok venni rá... úgy érzem most már időszerű tényleg... :) a váz nem nagyon érdekel számomra a motorozás nem szépségverseny... majd ha el akarom adni akkor felpolíroztatom, és lefújatom...
Az idomot viszont rendbe akarom rakni.. ha nem sikerűl műanyagossal össszerakatni akkkor kénytelen leszek bontóba körűlnézni.
A blokk oldaldeknijének a befoltozása jóra sikeredett.. szóval lehet, hogy csak a következő olajcserénél cserélem azt is le.
Ami égető probléma az, hogy vegyek egy új lábtartót, a fékkart visszagörbítgessem, és a kormányon is visszahúzzak 1-2centit..
Majd csak lesz valami de az biztos, hogy 1 hónap múlva irány csehország.
csak a lábtartó tört ki, és hálisten fent a hegyen egyből tudtuk helyetesíteni a hátsóval...
elöl az idom oldala kitört szóval valszeg beszélek valami műanyagossal a jövőhéten aztán ha nem tud rá mit monddani elkezdem hívogatni a bontókat..
a vázon van 1-2 karcolás, de az nem égető probléma..
a legnagyobb para az volt, hogy a blokk oldaldeknije joboldalt beszakadt és elkezdett csöpörészni az olaj.. 100-150km-t vezettem le úgy, hogy tolta rá az olajat a csizmára a motor, meg alábtartóra... végig a villára.. pff :(
a hegyen találtam egy autószerelőt aki felx-el lecsiszolta a lukat, és valami gyúrmaszerűt nyomott oda ami belekötött.. (egyébként elötte egy fadarabot dugtunk bele, hogy letömitse) szóval az olaj nem folyik már de ha olcsón tudnák szerezni olyan deknit akkor az is jó lenne..
Sziasztok.
Nahh megjártam Montenegrót !
9 nap 3460 km
Nagyon jó arafelé az aszfalt, meg a táj, meg minden...
Egyetlewn negatívum az, hogy a Durmitor hegységben az egyik kanyart benéztem (kanyarban kúrva volt az úton) és megfektettem a fazert... szóval ha valaki tudna segíteni olcsón vennék jobboldali lábtartót, meg a fejidomhoz 1-2 alkatrészt..
Nem akarok futni a yamahához a gondjaimmal, mert akkor a világ pénze nem elég... Ha tudtok motorbontót ahol érdeklődhetek please segítsetek.
TéJé, akárhogy is van, a képeid közül a Fazer - mind a saját, mind pedig az FZ8-as - a legpofásabb ezzel a "csöpp" termettel... szerintem. Lőjj egy képet fel a VFR-rel is, azt is kommentelem
Fejidomra van pár alkatrészem ha kell valami.Írd meg hogy mire lenne szükséged és lehet hogy tudok segítteni.
Az idomot viszont rendbe akarom rakni.. ha nem sikerűl műanyagossal össszerakatni akkkor kénytelen leszek bontóba körűlnézni.
A blokk oldaldeknijének a befoltozása jóra sikeredett.. szóval lehet, hogy csak a következő olajcserénél cserélem azt is le.
Ami égető probléma az, hogy vegyek egy új lábtartót, a fékkart visszagörbítgessem, és a kormányon is visszahúzzak 1-2centit..
Majd csak lesz valami de az biztos, hogy 1 hónap múlva irány csehország.
oldaldeklit szerintem nem találsz... én már vettem a yamahánál asszem 8-10 körül van az ára. a váz viszont elég randa...:-(
elöl az idom oldala kitört szóval valszeg beszélek valami műanyagossal a jövőhéten aztán ha nem tud rá mit monddani elkezdem hívogatni a bontókat..
a vázon van 1-2 karcolás, de az nem égető probléma..
a legnagyobb para az volt, hogy a blokk oldaldeknije joboldalt beszakadt és elkezdett csöpörészni az olaj.. 100-150km-t vezettem le úgy, hogy tolta rá az olajat a csizmára a motor, meg alábtartóra... végig a villára.. pff :(
a hegyen találtam egy autószerelőt aki felx-el lecsiszolta a lukat, és valami gyúrmaszerűt nyomott oda ami belekötött.. (egyébként elötte egy fadarabot dugtunk bele, hogy letömitse) szóval az olaj nem folyik már de ha olcsón tudnák szerezni olyan deknit akkor az is jó lenne..
képeket mikor látunk
maga csak lábtartó kel vagy konzol
Nahh megjártam Montenegrót !
9 nap 3460 km
Nagyon jó arafelé az aszfalt, meg a táj, meg minden...
Egyetlewn negatívum az, hogy a Durmitor hegységben az egyik kanyart benéztem (kanyarban kúrva volt az úton) és megfektettem a fazert... szóval ha valaki tudna segíteni olcsón vennék jobboldali lábtartót, meg a fejidomhoz 1-2 alkatrészt..
Nem akarok futni a yamahához a gondjaimmal, mert akkor a világ pénze nem elég... Ha tudtok motorbontót ahol érdeklődhetek please segítsetek.
Délután egy gurulás?
Jóéjt és köszi még1szer!
amugy tesco, auchen, nora auto,,,, váci uti tesco ban most is tudsz venni,