Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd máskor leintelek benneteket egy kv-ra. :-)
Jól láttad! A cukitól fagyi evés után indultunk............
Igen én voltam! Másik motor a szürke az 1000 GSXR volt.

És Arlenness kabát volt rajtam havernak is az van csak fehér betükkel.

Az tünt fel nekem,hogy narancssárga yamaha és egy honda nőci vezetővel, mondom mintha már láttam volna a valahol.
Hát igen az avatar képeken ott van mind.
sziasztok.ha valakit érdekel van 2005 fazerhez 1db orr idom (egy helyen van eltörve)1db oldal dekli (csuszás nyom van rajta)1db idom az oldaláról(az orr idom alá kel oldalra).ha valakit érdekel írjon.majd rakok fel képet róla.sziasztok
Van olyanom.Megnézem hogy milyen állapotban és jelzem.
Szerintem az ezüst gixxer volt Jah és Vörösvárról az Emil cukrászda elől startolt! Az FZ nem tom, hogy vele volt-e vagy később csapódott a fogathoz
Az már bécsi út lenne ... 4 db motor volt egymás mögött. Én voltam elöl, mögöttem barátnőm. Aztán FZ1 és egy szürke (talán XX, vagy ZZR). A nagy szürke elhúzott mellettünk a szemétlerakó dombjára vezető mellett, aztán az FZ1 előzött. A szín olyan, mint a Tiéd. De Te voltál abba a Dainese kabátba?
Eső elkapott induláskor?
Majd hagyom magam,jó?
Köcsög megfejellek.
Voltál a kyttis boltban is?
Ma délután láttam egy ismerős párost a bécsi úton pest felé haladni.
Nem innen voltatok?
1630km
Minden esetre nem egészséges
amerre én szokok motorozni arra nem.
Jet ski lett volna?

inkább triumph.
Attol még hogy leér a lábtartó tudsz tovább boritani.... Sokkal tovább.
Azt kihagytad, hogy nekem Jet sky hangú volt a motorom
Melyiktek előzött meg a 10-es úton úgy 18:20 körül? Üröm felé menet. Egy FZ1 volt az elkövető, dainese kabátban.

bnőmmel voltam, ő fekete Hornettel én narancs FZ6al.
Peti,
Ha ugyanolyan mint a gyári lábtartó én átszívom tőled a balost...
szia, nem akarok belewau, de "a motorozás nem szépségverseny" kifejezéseddel nem értek egyet. Persze mkinek magánügye, de most képzeld már el, mikor nézegeted a túráról készült képeidet és egy bontószökevény köszön vissza a monitorról. Szerintem csináltasd meg, ha meg lehet a vázat is, hidd el, hogy Te is nyugodtabban fogsz aludni... ahogy itt az egyik srác írta, tényleg elég csúnyácska a sebesülés Az mondjuk jó, hogy nem "borultál meg" lelkiekben, én mikor pereceltem - szintén külföldön -, bele voltam betegedve és alig vártam h. újra régi pompájában csillogjon a Vas.
Pacsesz: Bence
http://sportmotor.hu/motoros_k...

majd rakok fel még menet közben készített videókat, meg még jópár képet....
A bukókeret biztosan nem fog leérni kanyarban
5700/pár
megtaláltad az árát mennyibe fáj párba