Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zergeba*ó ku*va hideg van... De az Aquapark üres, úh. egy fórumcsúszkálást összehozhatunk
ilyet ritkán látni.....
Fent a Durmitor hegységben találtam egy autószervízt (ha lehet annak nevezni) ahol befoltozták a blokk oldalát mert már 100km óta tolta az olajat a lábamra.. A srác felxe-el felcsiszolta a repedést, és bekenyte ezzel a cuccal... azóta így műxik, megkötött és teljesen jó :D A motor egy szar műanyag kannára volt eldöntve, hogy másik oldalra fojjon az olaj. Egyébként a baleset követően mi egy fadarabot dugtunk a lyukba de sajon átteresztett..
Plexit nem akartak Rád sózni 75e-ért? A vázat nem akarták cserélni a sérülés miatt? Na mert az kb. 450e pénzbe fáj . Mind közül akkor is a legfelháborítóbb az 5300-as lábtartógumi bázz...
érdemes elovasni a motorrevü idei számát, van benne egy fasza teszt a gumikrol(sport tura) ill 1000es sportmotorokrol.
azt hiszem egy spanyol versenypályán nyúzták meg őket, 1-2 motort tacsra is vágtak, suzukinak pont a hajtókarja fittyent ki
nem hinném a suzuki fele áras lenne
Ez a baj a Yamahával....
ezek az árak amugy borzalmasak, lhet szó, alkatrészről vagy uj motorrol
addig örülj mig uj tankot nem akarnak adni
kb300e ft
ahol a yamaha embléma van ott karcolódott.. 2-3 centi.. pont a matricán... egy új matricával leragasztható, de ahoz állítólag ujra kell fényezni, meg polirozni
tankod nem is kapott
ha már témánál vagyunk pl...:

- 2db yamaha embléma a tankra 7637 ft.
- kormány 17238 ft.
- fékkar 15565 ft.
- lábtartó 9875ft
- lábtartó gumi 5337 ft.
- lábtartó koptató 551 ft.
- fékpedál 23883 ft.
- fejidom 93490 ft.
- belső idom 15146 ft.
stb................
az árak brutto kisker árak, és eredeti yamaha termékek.
a tervem az, hogy megpróbálok hegesztetni, meg fényeztetni műanyagot, ha nem tudják akkor bontók-nál keresek, ha nincs akkor legvégső esetben a yamaha..
a helyzet az, hogy gyári új alkatrészek a yamahától kiskeráron kurvadrága... meg persze ha ezt mind a yamahások akarnák beszerelni pff....
pl fékkalrt is meg akarja vetetni velem 24ezer forintér amikor csak meg van görbűlve... visszaegyenesítem satupadon és kész is...
Bontókat is találsz Oliver600 honlapján! nem is egyet,
hát az esés az Montenegróban történt a Durmitor hegységben..
Montengróról azt kell tudni, hogy kurva szép ország, és ha hiszitek ha nem az úthálozata is iszonyat jó...
Ezek a hegyi utak teljesen megfelelnek gyors döntögetős motorozásra, viszont ritkán járt utak.. az esső rámossa a kavicsot az útra... és az egyik kanyarba benéztem...
tudtam, hogy ezt a szitut hátsófékkel lehet csak megoldani, mert ha belenyúlok az elsőfékbe akkor kitör oldalra az eleje és azt már meg sem fogom... viszont elég nagy tempóval érkeztem a kanyarba és nem lett volna elég a hátsó fék.. tehát belenyúltam az elsőfékbe és már ment is a kavicsos részen ki az eleje .. én meg másik irányba :) kb ez történt.
Ja, bocsi. Az e-mail címem: barnazsolt@freemail.hu
Sziasztok!
FZ6S-re keresnék hátsó dobozt feltenni, ha valakinek van eladó konzol és doboz írjon az e-mail címemre.
Előre is köszi!
Hát nem olcsó! Hogy tudtál elcsúszni?
Néztem az avatar képeket ez még a "régi" fazer erre nagyobb eséllyel találsz alkatrészt mint egy 2006 utánira.
hali.
most jövök a yamahától.
300.000ft-ra számolták ki ha mindent cserélni akarok ami kicsit is sérűlt + munkadíj....
A motor 2-3 métert csúszott az oldalán... pffff mi van ha csattanok akkor mekkorák a költségek..? na mind1.
Egyre jobban kirajzolódik az, hogy vagy találok bontott holmit, vagy egy jó műanyag hegesztőt, és fényezőt és akkor valamilyen szinten meg tudom fogni a költségeket.
Aki tud bontókat ahol érdemes érdeklődni az segíthetne 1-2 telefonszámmal.... köszönöm.
Ok este átküldök párat. Szia !
AZ utóbbi már helyes gondolat. :-) Sőt mi több így is kell motorozni. :-)
vncz, nekem is küldd el légyszíves a shonquabest@totalcar.hu címre, köszi
Sziasztok! Szert tettem egy Fz6 Fazerre:) és szeretném felöltöztetni, valahogy így: http://www.louis.de/_101d2fb86...
Van valakinek ötlete, hogy teljes idomot honnan lehetne szerzni jóárasítva?
Tedd fel az összes helyre
Nem tetszik. Ha nincs megnyugtató hely a gombának, akkor inkább a semmi és majd szorítok, hogy sose legyen rá szükségem
Én bukócsövet javasolnék.
Ami védi az egész blokkot.