Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
A lámpa mozog egy kicsit nekem is, de természetes.
Megkérdeztem a szívócsonk-gumikat a Yamahánál. kapaszkodj... 20 ezer párszáz forint... darabja! Viszont felvilágosítottak, hogy az dupla rétegű gumi, így nem okoz semmi gondot, hogy kirepedt a külseje. Felesleges cserélni őket.
Továbbá rákérdeztem az olaj témára. Azt mondták csak ásványit tegyek bele és 20W50-et!(régi fazer, FZS 600) A Yamalube-ot és a Motul-t ajánlották. Ki mit mond a Yamalube-ról? tapasztalat?
szia az orr idomon annyi sérülés van csak.
Nekem éppenséggel van, csak van rá már jelentkezőm, de ha esetleg nem vinné el akkor szólok
Sziasztok!

Valakinek van eladó hátsó doboz tartója FZ6S-re?
és a fülesem
én napközbe a fogarasi uton vagyok, dolgozok
Peti, pénteken megyek 11 re az Üllői útra, ha neked jó, és eljösz, felviszem a képeket meg videót dvdn. ?
Köszi!
Akkor ez elég terjedő vírusnak minősül....
Azért még elagyalok rajta!
2dl...., az egész keves!:)
Nálatok nem tudom vannak-e a Bánkin bányászok....!
Nah az durva, hogy engem leiszik egy bányász csaj!:) Pedig ugye szakestélyen volt rá precedens! Meg azt tudjuk, hogy jó munkához idő kell, meg ku..va sok alkohol!
Legalább ennyi boldogság legyen az életükben!
Figy, én ezzel akkor szembesültem, amikor kicseréltem LED-esre a hátsó lámpát. Az eredeti is nagyon mozgott (végállástól-végállásig) 1-1,5 cm-t, s az új is. Ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget (szerintem).
Aztán ha rettentő mód zavar ... kétoldalas 3M ragasztó.
Hali!
Van egy kis űrcsíborgás a Fazer hátsó lámpájánál! Túlzottan is mozog, ami nem tetszik mert azért könnyebb elhagyni! Elkezdtem meghúzni a csavarokat..., de hamar rájöttem, hogy egy habosított műanyag van a lámpaburkolat tetejére ragasztva..., alul is látszanak ennek nyomai(a ragasztócsík meg az, hogy van ott egy kis szösz a habból). Ahogy érzékeltem emiatt a kis betét hiánya miatt mozgolódik a lámpa. Szerintetek lehet hozzá venni ilyen habot, vagy elzavarnak a répába és gondolkodhatok a nikecell vagdosáson meg festésen, ragasztáson?
Mondjuk mozog kicsit az index is..., de egy 10 éves gépnél talán ez legyömöszölhető az ember torkán meg az annyira nem veszélyes!
jah 2dl elosztják egész napra 4feles
Látod muszáj karban tartanod Magad . Remélem ittál még egy felest és ráfogtad a nyuszira . És az arcok meló közben is tolják magukba a fojtást?
nekem tegnap megvolt a feles mentem betanitani egy részeges bandát, majd össsze szartam magam egy nap 2dl pálinkát megisznak, elején nem értettem miért röhögnek közbe annyit amiről mesélek, mi hogy müszik,,, azt hittem én vagyok a balfasz
aztán amikor mondtak hogy mennyünk igyunk egyet,,,
Baze csak nekem állt az egész fáking gleccser felhőben ottjártamkor? Mki olyan szép képeket csinált és olyan fasza időben...
én anno az iwiw-vel buktam le... mármint jöttek a kérdések, hogy "Neked ilyen sok lány ismerősöd van?" meg a "Exedet miért vetted fel?", úh. azóta nincs iwiw:D
Na visszatértem a Nagyfaluba, úh. egy sört - jelen esetben vmi töménnyel lekísérve, mert szétfagynánk -, ihatunk!
csak vigyáz nehogy ugy járj min én, anyós előtt lebuktam
akkor nézd a motorok és csajokat szoktak jó bulák lenni
azt hittem csajokat linkeltél be
nah majd jön a hideg, tolhatod
Nem vagyok:). Nem kellett tolni és akksi sem kellett, magához tért miután beindult .
ajj de jó nézni ezeket a képeket
csoda szép látvány
aquaparkban vagy ilyenkor
tudtál multkor aksit venni vagy tolni kellett hazáig