Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
FZS 1000 Fazeren hova illik tenni a motor/tank védő bukógombát, hogy optimálisan védjen és csúszásnál ne okozzon nagyobb bajokat? Azért kérdem mert lehet vagy 3 féle helyre valót kapni, de nem tiszta melyik a jobb. Csak arra emlékszem a múltamból, hogy SV-n lehetett jó helyre is rakni meg olyan helyre, ahol nagyobb bajt tudott okozni mint egy horpadt tank vagy sikás dekli.
Köszi
szia,
az orridom engem is érdekelne.. esetleg fotó?
Küldtem még át néhányat, Szia !
bntokban ne bizz, 99%ukban nincs
szerintem is
mondjuk elöbb el szeretném vinni a mocit megmutatni egy műanyagosnak.. hátha hegeszthető, és javítható.. aztán ha igen, és az ára is tetszik akkor ok, de ha nem akkkor kezdek el bontókban érdeklődni..
Olivér honlapjan szerintem van ilyen,
ez az s2 robbantott ábrája.. ez sajna nem jó nekem
de végülis mind1..
Ha nem ezt keresed akkor írj, van több is.
Szia, most küldtem el mailba .
nekem is elküldhetnéd.
szipli_peter@freemail.hu
köszönöm szépen.
Ha valakinek lenne Fz6 S2 olajkteknője, érdekelne. vncz@freemail.hu
Szia ! Ha küldesz egy mail címet, akkor küldök Neked komplett alkatrészkatalógust, robbantott ábrákkal.
Sziasztok!

létezik valamilyen javítófesték, amivel a blokk festését lehetne javítani? Ezüst, '94-es szín.

Köszi
Á.
Az más.
Én motorral járok dolgozni ... most is ott vagyok. Este haza, reggel be. Eső esik, szél fúj, vagy ez, vagy a 1,5 órás tömegközlekedés oda-vissza...
Beköszöntött a motorozásra alkalmatlan,sz@r idő.
Majd reggel
jogos .. jogos ...

de a kérdés, hogy mikor írsz jóreggelt e-mailt?
Látod mondtam, hogy gixxer Az én fenekemben volt 1 darabig Jó az az Arlenn Ness - Live on the edge
Amúgy meg ne búslakodj, nem tudhatsz mindig mindent jól
K5-ös gixxer? Szép hangja volt.
Arlen Ness ... nemtom mé' tévesztettem össze, nem szokásom.

Okééé! :)
amúgy fekete
oké
szia.
engem lehet érdekelne az orridom... ha fekete.
küldhetnél képeket milyen idomaid vannak.
szipli_peter@freemail.hu
köszönöm szépen.
Ez hol van Karu?