Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9és 19 e km er között nincs nagy különbség, egy gondos gazda mellett nem hinném észreveszed a különbséget,,,
én a saját motoromat megtudnám ugy csinálni hogy csak azt mondjam 9e km er van benne, és hihető is lenne,,,,,
közbe meg vagy a 4 szerese van benne
kitalálunk majd egy tali pontot, indulás időpontja neked jo? majd beszélek a főszervezővel,,,
faxom tudja, van nekem jobb dolgom is
Jó, több emberrel megfogom nézni mielőtt megveszem, de énis értek hozzá mert autószerelő vagyok. A 9E km-t meg biztos felismerem és nem keverem össze a 19 vagy 29el. Saját kocsimmal pár ezer km-t megyek énis, szóval ritka de biztos, van ilyen kevesett futott gép. Pl ma láttam egy 11éves Astrát 15.100km-el
De a kérdésem lényegében arra irányult, h mi a véleményetek eme modellről. Valóban egy jó konstrukcióról van szó? Ha jóltudom a tundercat blokkja van benne, ami jóra sikeredett anno. Valakinek valami tapasztalat?
Szombaton hogy,mikor és merre?

Egyébként meg a '62-es jawaban 9ezer körül van,szóval ne kötekedj
ejj a fórumfüggő beelőzött
nem értek hozzá, de 8 év alatt 9000 km... mielőtt megveszed azért vmi hozzáértővel nézesd át rendesen... szerintem
menj el egy hozzá értő emberrel, akinek ilyen motorja van, és szereti is bütykölni,,, vagy egy jó szakival
bár mondjuk ennyi év alatt kevés az a km er
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a motorról ?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_600_fazer-4077066

Tudom, h még a régi karbis de állítólag rendkívül jól bírja, főleg hogyha valóban 9E km van benne akkor mondhatni örökös lenne alattam. Ismerősömnek van ugyan ilyen típus és nekem nagyon tetszik, neki már 50E km környékén jár a számláló és semmi baja.
csúszik milyen guminyomás van benne
MAjergumi jo, de csak akkor olcsó ha ott rakatod fel, viszont összecseszik a felnit..
ha elhozod akkor nem olcsó:)
megjöttem, de már tök mindegy
mit vettél
180 EURóért olaszból eloxált teljesen állítható lábtartó. Na azon fordulgassatok! :)

(téli projekt)
A lábtartó zavaróan alacsonyan van,sajnos csak azon lehet fordulni
A Pilot Road már nekem is csúszik ...
motorral megtett kilóméterek száma: 7500
Köszi!
Köszi szépen!
Már találtam is alkatrészeket és mindkét oldal a kedvencek között van!
Köszi, drága!
majergumi.hu 5e.ft al olcsóbb.
www.r17.hu
Legjobb...
Nem ismerem a strausszt.
Hol van?

forgogumi-t
majergumi-t ismerem a jó árakról!
Pirelli diablo rosso-t vegyél, az a sima diablonak az újabb változata. nagyobb tapadás, hosszabb élettartam. Nekem nagyon bevált. Előtte volt dragos supercorsám, sima diablo-m is, de eddig ez a legkirályabb.
A road2 van haver 1200 banditján, és koppig dönti.
Ahogy petiee is mondta, simán melegítés nélkül megy.
Másik havernak 750 gsxr-en van a race atack, már 8ezer van benne hátul, és még mindig tuti.
Jó lehet az is neked.
straussz nál nem nézted, hogy mennyi?
Oké!
Már csak két dilemám van!

Michelin pilot pwr vagy pirelli Diablo?