Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mit, de! 130 fölött az 5 GT is coupe ;)
ööö, nem. szívesen ellenkezek, DE 5 GT = 5 Gran Turismo, s az a kanyarokat azé' nem veszi olyan frankón mint egy ültetett coupe.
Te kis zseni
A GT 5 nem jó coupénak?
Úgy érted 3-as coupe, vagy 6-os coupe.

Esetleg az 5-ös coupe-ja, ami a 6-os coupe maga. Arról ismerszik meg, hogy olyan belülről, mint egy 5er, de annyiba kerül, mint egy 7er.
Ma meglepett hogy a béemmvé 5 coupe milyen jól bírja a tempót
190-ig egész szépen jön,meg kanyarban is egész fasza...

Persze azért levertem
A hirdetéseim között részeletesen le irtam..:-)
Peti, Murnyul ismerős az út? (4.41)
Lavamünd
Valamivel több infó?
sziasztok!egy kis segítséget kérnék-ha valakit érdekelne van egy eladó fz1s abs mocim.sürgős lenne....
Veled mindenképp!

:px
Hát amikor én tervbe vettem, hogy elmegyek, akkor még 35 volt, csak jött az éves emelés, és hát elsírtam a bánatom, hogy a 35 még belefért volna, de a 45 már nem és 22500 lett a vége
A lényeg, hogy mind ketten jól jártunk De főleg TE
Ez így van! A 44.500 SOK! Még ha meg is éri. De Neked is sok volt, s Tese mentél volna el.

Meggondoltam magam, ha még mindig szükséged lenne a platnira a konzolhoz akkor odaadom külön is.
Megéri! Hidd el!
Én voltam pár évvel ezelőtt ilyenen.
Mondod ezt most, de ha nem szerzek neked féláras képzést nem mentél volna el...
Azoknak a vén rókáknak meg max volt 1 jó napjuk. Neked ebből csak hasznod lett
Mondasz amit akarsz, hiszel amit akarsz. de én látom, hogy néz rád 1-2 vén róka ...
friss barátnak egy szívesség. Friss húsnak egy szívesség. Így megy ez.

Azé' örülök, hogy elmentem sokat tanultam! Jövőre ismétlés/gyakorlás. Akármennyibe is kerüljön akkor.

Safety Hungary ROCKs.
Látod mondtam, hogy ne reklámozd a félárat...
Nem vagyok dekoratív és azt is megmondtam, hogy nem fogom a 250-es vasat 125-ösre cserélni, csak hogy pár évvel fiatalabb legyen. Szívességet tettem egy barátnak és ő is szívességet tett nekem. Te meg örülj, hogy nem annyit fizettél
Azt a többen megyünk kevesebbet fizetünk akciót érdemes kihasználni, de azt is mondtam a 2 full gazdag csóka ismerős volt. Pl amikor én voltam egy csajt ott tanítottak meg motorozni, ingyen, mert a Honda Hungarynél dolgozik... Érdemes jó helyen dolgozni
Semmit sem, annyi az ára. Ne bánkódj MEGÉRI az az összeg is!

mi/én esetünk:
- elhitte a kereskedő, hogy barátnőm fog venni Hondát (de már van neki),
- s kellően dekoratív, hogy felajánlják neki a félárat.

De mondom, ha viszel magaddal még két embert, óriáskedvező áron válthatod meg a tréninget.
Svédasztal+nő.
Hali
Most hétvégén megyek ugyanoda.
Neten jelentkeztem 45000 Ft-ért.
Mit rontottam el?
Azon túl, hogy már ki is fizettem.
Megfejellek kisgyerek
Voltál te katona?
A seregben ugy hivták az ilyeneket mint te hogy SUMÁK.
grrrrrr..... kóstolgatsz? kóstolgatsz? Na azé' kapol.

Csak gondoltam nem várom meg míg te felrakod, mert addigra már a 3. motorjukat fogyasztanák a srácok
A mostani után a 3.at....
Köszönet érte!

Ma végre átvettem az Ermax oldalidomokat (a hűtő mellé). ... alig várom a következő tavaszt :D