Hali! Most vettem egy 2000-es évjáratú Yamaha FZ6 Fazer-t. Első motorom, amúgy ilyenen tanultam csak az 2004-es volt. Meg vagyok elégedve a géppel, kényelmes elég erős és nekem még tetszik is.
Csak eddig szembesültem azzal a problémával, hogy nem találok hozzá olajszűrőt meg levegőszűrőt a neten ahol meg tudnám rendelni és ugye olajat akarok cserélni. Az olaj az Castrol Power1 4T Racing 10W-50-es. Segítsetek már léci és mondjatok egy helyet, ahol találok jó minőségű alkatrészeket, ja meg az olajra is valami véleményt lécci! Köszi szépen! Tibi
Nagyon jó kis túra lehetett. Autóval már jártam arrafelé, de mi Zakopanéig mentünk. Árva vára pontosan hol van? Képeket nem tudnál róla esetleg mutatni? Szívesen megnézném motorral, kb hány km-re lehetett? Köszi
Üdv Srácok!
Tegnap jöttem meg egy jó kis túráról: Balassagyarmat-Árva vára-Auswitz-Krakkó-Lomnic-Haza...
Összesen 1093 km, nagyon jó volt, kivéve Lomnictól haza mert szakadó esőben nem volt valami jó....
Ja és a lényeg mindezt egy 1984-es ETZ 250-el. Bocs, hogy ide írtam ezt le, de az az ötletem, hogy visszamegyek majd Krakkóig a Fazerrel valamikor aug-szept.-ben, mert iszonyat jó helyek vannak arra....
Van esetleg valakinek kedve csatlakozni?
Karu Te nagy csávó vagy, egyszer már elmotorozok arra felétek, csak ne esne állandóan ez a szemét eső. Na meg a szabadidő......de ami késik, nem múlik. Összeröffenünk egy kis eszmecserére, megvitatjuk a világ nagy dolgait. És mivel rendesek is vagyunk, minden Yamaha szervizest kisegitünk, ha valamit nem tud.......
Mért nem adod külön,
Ákos megvenné a vas konzolt mert ő az övét össze törte.
A platnit megvenné Redfazer.
Akkor mi itt a probléma.
Különben meg hol vannak a tiplik amik benne vannak a segédvázban
anélkül ugysem lehet felszerelni ezt vedd figyelembe
Úgy látom, ez monokey tartó, nekem ilyenre lenne szükségem. Külön nem eladó? Vagy csere? Az enyém kinézetre ugyanez, de monolock. Dobozt akarok cserélni....
Pontosan hol van?