jah meg van, az a nagydarab ember akivel voltam, volt is bent,,,,
elég szörnyű látni , ezt a lepusztultságot, ami régen "virágzott"
és ezer meg egy embernek adott munkahelyet
Lol Peti bazzeg, ott én szervizeltem évekig egy scanning elektronmikroszkópot (JEOL JSM-35) Aztán mikor megszűntek teljesen akkor én szedtem szét, mert eladták a SZIKKTI-nek
A bejárathoz ahogy mész baloldalt van egy kajálda, mindig ott ettem! Megvan még?
Önteszt.
Üresben egy bizonyos fordulat felett beindul, ez normális. A szívató pont annyival emeli meg a fordulatszámot, hogy ez aktiválódjon.
Amikor 1-esbe rakod leáll, ugye?
Először is szemrevételezéssel megállapítod, hogy a kis kínai töltésszállító manók nem lustálkodnak.
( Ha esetleg a mini napernyőjük mögé bújtak, úgy valamilyen mágneses eszközzel, esetleg varázsigék mormolásával elő kell csalogatni őket.)
Amennyiben lustálkodnak, úgy mondjuk 1-2 mp időre nagyfeszültséggel iparkodásra bírod őket.
Az életben maradt kismanók az ijedségtől úgy meglódulnak, hogy pótolják a már elhullott társaikat. Az akku teljesítménye szinte kirobbanó lesz.
A zártságtól nem kell megijedni, az csak egy állapot, könnyen lehet rajta változtatni, csupán találékonyság kérdése.
Ha már úgyis megbontottad, esetleg apró szeletekre is vágható, a mai szuperragasztók mindegyike tökéletesen alkalmas az eredeti állapot visszaállítására. Ebben az esetben pedig csakis a szintjelzőig kell tölteni.
.....ha egyszer majd mi is ezen a szinten motorozunk. :)