Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a tárgyilagosság kedvéért az FZS-n elöl 110-s hátul 160-s gumi van ami azért keskenyebb mint FZ6-é.
Dehogy robbant le, hiosz ez egy fz6-os. Lassan 6 jegyű a km.
Jol van na.
Hagy szóljak már be.
Atya ég! Most nézem merre jártál már. Ezt mind az FZ6-al? Hány km-t mentél vele? Nem rohadtál le vele sehol?
Szlovákiában már többször is voltam!
Nem kötekedésképp, de nem mindig értem azt, mikor elemzed, hogy mikor hol van lyuk a teljesítményben, meg nyúlós...stb. vezettem már az fz6-ost, de még ilyeneket nem nagyon vettem észre, bár viszonyítási alapom sincs.
Hagyd, nem érdemes....tudod, hogy igaza van.
Igen-igen, nem felejtettem el.
Vez. lánc: milyen gyakran kell cserélni? Hirdetés szerinti futásteljesítménnyel max. az unokájának kell hozzányúlnia. Az FZ6-on meg híresen jó a vez. lánc...
Szélesebb abroncs (csak a hátsó): köszi...köztudottan jót tesz a kanyarodásnak...
Alapjárat: pont Te jössz ezzel, aki a sportdoboddal azt a min. folytást is elveszed a motorodtól?
Katalizátor: khm, csendben mosolygok.
Polirozható leömlők: "kicsit" hangosabban mosolygok... Krómozott kabátra nincs igényed?
Dizájnosabb kivitel: szubjektív és pont leszarom.

Alsó- és közepes fordulatszám tartomány? Elnyúlós gáz és robbanás jelleggel jelentkező teljesítmény?
Ja, szeptember elsején megyünk 5-6 napra sátorozni az alpokba és a tengerre(ha lesz idő) ha valakit érdekel, még van hely.
Mi van?
Európa java részét. Hol is?
A kéz-szem koordinációd árulkodó... Menj, vegyél egy hideg zuhanyt, és igyál egy kis citromos kávét.
4,5-öt fogyaszt, ha 30 LE-t használsz a 98-ból. próbáld kihozni belőle a 98-at, akkor már megeszi majd a 10 litert is, az már teljes gáznál lesz.
Minnyi van a bontó szökevényedben?
Elmondtam neked hogy ez egy túra gumi.
Nem össze keverni a 2ct vel
Az fz8 első nagy hiányossága hogy nem látok rajta közép álványt,
Na ez elég gáz lehet hogy a kipufogó miatt nem is lehet rá rakni.
Na most akkor hogy fogom kivenni a hátsó lengővillát.
Gondolkozzatok Béláim.
Km vagy lóerő?
Az FZS 600 is 98 lóerős és nekem 4,5 liter körül fogyaszt!
Jó motor az fzs de azért azt nem mondanám hogy jobb az fz6 szériánál.
Nehezen szerelhető( középen van a vez lánc a feszitő akarbik kikopnak a levegő szűrő elvetemült elhelyezése nincs katalizátor nincs kipufogó gáz utánégető rendszer.
Elönye a 4dugattyus első fék
Fz6 előnyei szélesebb abroncsok egyserübb szerelhetősg precizen hangolható alapjárati rendszer rozsdamentes polirozható leömlők
levegő utánégetés műszerfalról olvasható hibakodok.
Cserélhető segédváz dizájnosabb kivitel.
Kb ennyi a véleményem.
Ti is irhattok
Nekem is van egy pont ilyen színű és 2002.III. havi motorom 41 000km.el. Az elmúlt hétig nem volt vele gondom akkor megrövidültem egy lánckerékanyával, de ez a megbízhatóságát nem befolyásolja!
Nekem bevált én szeretem Európa java részét beutaztam vele gond nélkül!
A Km-t kevésnek találom, de ennyire "visszapörgetni" sem ésszerű!
Ennyiért érdemes megvenni!
Sok sikert hozzá és Széles utat!
M3 shell kút?
Hát...szombat hajnalban inkább hazaérni szoktam,mintsem felkelni...de végül is jó
Mit izélsz. A tiedbe sincs több
Lehet, meg fognak kövezni, de jobb mint az FZ6.
A blokk mindenféleképpen, de az acélcső bölcsőváz sem jelent problémát, utcai motorozáshoz bőven jó. A fogyasztás nagyobb mértékben fog szórni a karbi miatt (egyébként csak 95 lovas volt, ha jól emlékszek, na nem mintha különösebben számítana). De ez a ~9k km, háááát...