Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van,nem amcsi hanem olasz gyártmány ellenben viszont legálisan használhatod mivel e bötűs A mivv suono felettéb tetszetős dob szerintem és van fz6-ra is Kérdés,hogy mennyiért..
Ja, beszéltünk. Meggyőztem, hogy már csak én hiányzok a csapatból.

Gondolom, elkaphattam egy gyenge pillanatát és miközben nosztalgiázott azon, hogy felhígult a régi csapat, én lecsaptam.

Ami a szállást illeti, asszem épphogy befértem.
Na sikerült beszélni Ferás mesterrel?

Mik a fejlemények?

Üdv
Pardon me?
A levesben meg krumpli...
jaja, csak ne feledjük, hogy TWOBRO USA gyártmány. Mivv pedig olasz ha jól tudom.

Tehát EU-ból vásárolván nem lesz sem vám, sem áfa. Ami ugye hála a törnyeinknek még a VÁM áfáját is megfizetjük. A számlával lehetne machinálni, kiszámoltam .... 170-ből kilehet hozni a kéttestvért ügyeskedve, adót csalva.
Én mikor rendeltem a tónyóra a dupla mivv-eket a dangernél 200eft-ot akartak legombolni érte..Angliából meg megvolt 145eft-ból..
Ára?
Puha futómű?
Akadozó váltó?
Hello,

én ezzel szemeztem egy jó darabig, youtube-on rengeteg video van, hihhetetlen hangja van! Ne feledd, hogy 144.000 a kinti ára, szállítás (50-80 USD) + vám (20%) + itthoni ÁFA terheli. Ezért is adják itt a dangers-be 288.000 ért. A Suzuki Hollós Újpestbe van egy alu változat raktáron, ők 190.000-ért adják azt.

Semmi (hang v teljesítmény) különbség nincs az alu/titán/carbon között, csak az ára, kiegészítvén, hogy a carbont/titánt jobban megviseli a felpattanó kavicsok, por, víz...

Én itthon gyártattam kidörrentőket, Karu hallotta nyitva + hangtompítóval is. Szerintem 190-et nem ér a TWOBROS, de Te tudod.
Este irok az e-mail címedre a reszletekkel kapcsolatba. A posta nem oly draga, utanvet tudjuk szerintem intezni. Postakoltseg felesbe?
Nem jött BEEEE.
Nem jött, ennyi. Semmi kifejezett negatívumként felfogható dolog, de "kössznem".
Na mert miért?
Ooo, bocs hogy megkérdeztem..............
Nekem az a tapasztalatom hogy jobb a motul.Előbb használtam Castrolt és utánna Motult.szerintem érezhetően jobb a Motul a Castrol után.Főleg a kuplungon vettem észre az olajcserét.(rendszeres megterhelő használat alatt értve)
én meg úgy tudom, hogy az egyik legtutibb a Motul..
....persze a Castrolt is dícsérik...
szerintem 10w40 az pont jó bele.
De itt vannak a fórumon akik ezt a témát sokkal jobban vágják.
Ez teny...a spiralcellas exide az egyik legjobb akku (ha nem valoban a legjobb) a kerdes csak az, hogy meger-e annyival tobbet fizetni egy hetkoznapi felhasznalonak :S (az is tonkremegy, mintahogy nekem is tonkrement anno az automban :()
Volt szerencsém nekem is körlamellás Exide-hoz ( autóba), tényleg kiváló! Csak legyen rá pénz....
Legszebb
Köszi a tanácsot, de én azt hallottam hogy nem az igazi ez az olaj. Castrol?
Nézz szét azért használtban is..hátha kifogsz valami jó vételt
Minden dob sokba kerül neked kell dönteni hogy bele fér e a költségvetésbe.
Ha tetszik neked vedd meg.
Más is szívott a légszűrőcserével vagy csak én vagyok láma?
Sziasztok
Two Brothers Dob 144.000HUF sok érte?

http://www.twobros.com/cgi-bin...

És mi a Véleményetek erről a márkáról?