Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mer csak.
De ez téged jelenleg nem érint.
Na nehogy berágj de még nem ismerlek
Legjobb aksi az Exide csak zt nem gyártanak fazerhez.
A tiéd akkor annyiért.
Nekem ezek szerint sikerült drágábban vennem mint amennyiért te tudod.De a postát nem állom vagy eljössz érte?
nah mi van lámák?! lustultok
akkor lehet majd gurulunk együtt majd megdumáljuk
miért mi a bajod vele? vagy mi nem tetszik?
15.000 HUF-ot tudok érte adni! --- csak mert 83 EUR-ért (szállítással) zsír újat adnak.
Mindenben igazad van. A Yuasa egy kiváló márka. Azt a helyet kell megtalálni, ahol azt a legolcsóbban lehet megszerezni. Én mondjuk a Bannerrel is meg voltam elégedve. Igaz sokat mentem, és a generátor a full LED miatt (index, műszerfal, 23W-os Halogén helyzetjelző, nem tompika) nem volt leterhelve (foglalkozni kellett a dologgal, mert 250W-os volt), rövid úton is vissza tudta tölteni az indítást. Télen se halt el. Nem dicsérem, csak mondom. Ennek ellenére az ismerősöm nem forgalmazza tovább mondjuk én 9eFt-ért vettem, azért sem hisztizek.
Ahogy utána olvasgattam, a lényegi különbség az ólom tisztaságán ( 4 kilences, tehet 99.9999 % tisztaságú), míg a többi meg sem közelíti ezt a tisztaságot, ezért a szennyezőanyagok miatt rosszabbak,( kapacitás, töltéstartósság) valamint az antimon vázzal csinált valami a Yuasa, hogy még az sem maradjon szennyezőanyagnak.
Ezek miatt az önkisülése ( szulfátosodás is kisebb ) napi max 0.2 %, míg a többi esetében elérheti a napi 1 %-ot is.

Autóakkukból kiindulva, a márkátlanabb az indítóáramnál szokott gyengélkedni, rázkódást, hideget-meleget rosszabbul viselik.

Ha a motoron van állandóan csepptöltő, valószínűleg az olcsóbb is jó lesz, csak magasabb lesz a hibaarány, valamint élettartamban és indítóáramban alatta lesz egy márkásabb testvérének.
Hogy annyival-e mint amennyivel olcsóbb?
Gratulálok! Gyűlik a pénz a Giximre!
Kipróbáltam, letettem róla.
Miért pont az andretti?
Ááááá most itthon vagyok még egy darabig, szerintem a falunapra is kinézek! Aztán megyünk nyaralni, szeptemberben meg Japánba költözök egy időre Engem meg egy francia srácot választottak ki a legújabb Jeol mikroszkóp üzembehelyezésének a megtanulására! Ja és európában hol lesz az első üzembehelyezésem? Romániában... Ilyen szegények... Lol (2milka euro a kütyü)

Üdv:Jim-X
70 euró a fele ára.Ha érdekel akkor küldj mailt és egyeztetünk.
Az akku forgalmazóm most bontott szerződést a Bannerrel, mert állandó problémái voltak a típussal, és az ára ahhoz képest magas. Amúgy bármilyen akku elmegy 5 évig is, ha agazdi hozzáértő, és gondozza. A Yuasa csupán több hülyeséget elvisel?
nem beszól, ülj le egyes!
hol tartószkodik a mikroszkóp tudós megint a francia lányok szoknyáját nézegeti
Én meg olyanról tudok,aki hibátlanul elrontja
nolám egy TeeJay Kb. 1000 éve nem írtál ide... A VFR történettel mi a helyzet?
A Hello Kitty-s egyenmatricát is viselni kell majd?
Sose olvasom az apróbetűs részt... Át is szoktak baszni

Igen! Még régen volt egy 250-es ETZ-m, ami fel volt fúrva 300-ra trabant dugóval... Na annak volt, hogy kijött a jobboldali markolat a helyéről kicsit és még rá lehetett húzni egy picit a gázt... Az volt a TURBO

Amúgy megnéztem és az enyémen is mozog, lehet típushiba... A kukásautó színűeknek is ilyen?:D

De olvasd végig a kiirást.
A jobb oldali markolatom a kormányon ki van lazulva mert mozog.
Esetleg valaki aki már találkozott ilyen problémával.
Előre is köszi.
Most akkor csak kiraktad, ide is oda is? Bár ahogy nézem nincs nagy tolongás

Amúgy 6-ig ott szívtam a KFKI-ban

Uhh nagyon köszi.

Korrekt válasz, hála hogy foglalkoztál vele!