Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marushin 999 RS.
1150 gramm, kiváló grafikákkal, bogárháló, orrmaszk stb.
Szerintem érdemes lenne megnézned...
(Árban is tudok segíteni...)
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek mi a véleménye a HJC illetve a NOLAN sisakokról-esetleg van aki használja ezt a két márkát? Sisakot kell cserélnem mert az FM gyár megszünt, és égen földön nem tudok hozzá új plexiket beszerezni, valamint az idő is eljárt felettük.
Ezt a két márkát nézegettem, viszont hallottam mindkettőről ezt is azt is. Ráadásul 2db-ot kell vennem mert az utassisak is FM. Láttam az aprók közt SHOEI-t használtakat, de nem tudom érdemes é használtal foglalkozni. A SHOEI újonnon elég húzósnak tűnik még e-bay-en is.
Köszönöm az esetleges építő jellegű tanácsokat.
Postaköltség lehet felesbe mert tényleg nem drága.Viszont külföldre nem tudok utánvéttel küldeni mert szlovákiából küldöm.
holnap munka
tudtommal lesz,,, csak lehet berugott a vén ratyi aztán módosította valami "Gdansk, oda vissza egy nap" című túrára
A falunapos túrakiírással mi lett? Nem találom.
Szerintem én fogok,de már kinyomtatva.
jó sok képet csinált az emberke
mindenesetre leszürtem hogy még sokat kell gyakorolni
ha rendeltek szóljatok nekem is kéne
hátha többet olcsóbban kapunk
Most külföldről nem nagyon éri meg semmit rendelni..Ahonnan én rendeltem ott is 500-700 angol font között van az áruk sajnos.
http://motorfoto.blogspot.com/ oldalról rendelsz 1000ft a 8MP körüli,eredeti méret
picasara tölti fel,rólad is van jó

rólam csak egy előzgetős van
hülye
rólad vannak fasza képek öcsém! nah de 6e ft ért
meg van ez az ember hülyülve, vagy máik bolygón él
Van még 2-3 kép rólad,keress rá
Rólam csak egy van,de.....

http://picasaweb.google.hu/BNS...
13-án nem motorozunk bakker ráadásul pénteken

á á á áá á á áá .
szerintem a sikán előtti
melyik kanyar ez
pontosan, azért szoktam kintebb fogni
Látom a jobb kezeden,hogy kívánod a szélesebb kormányt!
holnap jösz
peti itt még van kép a mersz-ről kép
hali.
ma kipróbáltam az fz8 fazert, meg a super tenere 1200-at.
mentem mindkettővel fél-fél órát.. szerintem a yamaha kurvára eltalálta a dolgokat megint.
Az fz8 fazer az egy kurvajó motor lett, és még az árát is megéri bőven.
A super tenere 1200 is egy kurva jó motor lett, viszont az a 4 és fél millió forint... hááát azt mindenki döntse el, mondjuk ebben a prémium kategóriában állítólag ez a normális... :)
további szép estét..........
én abbol a 170e ft bol olyan jót motoroznék a dolomitokba ,,,, nem hogy ilyen szarságokra külteném,,,,
Egy vagyon, néztem azt is. 1000 EUR a "boltba" kint, de minimum 730 EUR az ebay.it-n, ami szintén horror ár.