A road attack nagyon kemény,egy seggel menni 400 kmt 130-al arra való.Michelin Pilot road2 vagy power. Ha meg lábtartón akarsz fordulni CSAK és kizárólag: Pirelli diablo vagy dragon supercorsa! Állat!
nekem kb úgy április óta a road2 van a mocimon..
a gumiban olyan 6000km van és igazándiból kopás jele nem igen látszódik.
elsősorban mondjuk én túrázgatok, de néha gondolok egyet oda-oda kenem neki aszfalton. egyébként azt még meg kell jegyezni, hogy egyből tapad.. eszméletlenűl ki van találva. essőben is magabiztos.. szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mi a véleményetek ezekről a gumikról és melyiket választanátok?
Nekem annyit mondtak,hogy olcsóbb a conti sport de annyival hamarabb cserélem le mint a michelint vagy m5-t. Igaz ez?
55e ért conti sport
70e ért michelin pilot 2ct vagy metzeles m5.
Conti Road nem jöhet szóba? Eléggé szeretem bedönteni a kanyarba a mocit.
Holnap lesz az osztrák túra.
Bázismotornál, vagy akármely más LOUIS dealer-nél lehet kapni bőrtisztítót és ápolót. Tégelybe van (az ápoló) és folyékony kiszerelésben a tisztító. A kettőt akciósan 5000 HUF körül vesztegették. A két éves bőrkabátomról egy RAKÁS dzsuva lejött, majd ápolót bedörzsölve teljesen újjá varázsoltam. Ami érdekes is volt számomra, hogy visszakapta a régi "bőr" szagát/illatát, amit imádok. Egy próbát megér!
Sziasztok,
Új vagyok.
Van egy puha bőr kesztyűm, amit nagyon szeretek. A nyáron jól beleizzadtam és az egyik savanyú büdös lett.
Nem mostam ki, de szárítottam, puderoztam. Semmi változás.
Van valami ötletetek?
Nehéz szívvel válnék meg tőle.
nem!