Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.kellemes csalodás ért Sirokon,nem gondoltam h ennyien vagyunk Fazerosok.Hajrá!Baromi jó volt.
Sziasztok.
Peeti nem te vagy az egyedüli "jószág" én az első tankolás után hasonlóképp jártam, ráadásul a vázra is folyt egy kicsi amit nem töröltem le egyből így ott maradt sajna örökre.
Stomi, mi lett a fazerrel, a baleset(ha jól emlékszem) után?
a fékkar meg a kuplung kar ugyan az szerintem, az "s"esnek más a kuplungbowdenje,,,
Freepeti akkor azok a "kinai" állítható k-fékarok jók az N-esre vagy nem?
Tegnap Sirokon hogy mennyi Fazert láttam! Nameg az XJ-ek is ott voltak, de negyed annyian.

Viszont megmondom, hogy hazafelé 140-es tempónál nekem is beált a 3,8~4 liter! Annyi az egész, hogy kiválasztottam egy szép nagy hátú családi autót ami, legalább 140-el poroszkál (M3-M7) és tempomatos esetleg, azt rá kullancskodtam. 5-10 m követési távolság a még megszívott zónában. Hát nem örült nekem eleinte. Ment gyorsabban , meg lassabban is, aztán feladta. Hazahúzott. Azt tudnám, hogy ki fizeti ilyenkor a cehhet, mer én nem? Vajon a két jármú kölcsönhatásba kerül és megnő az első fogyasztása, vagy abszolút ugyan az a helyzet mint amnikor egyedül megy? Végülis a vaakum is lehet kapcsolat nem?
mennyiért adtad el a fazert
legalább tuti teli van a tankod
most jöttem Shell-ről.
úgy mellé tankoltam legalább egy litert mint a picsa....
tele toltam a tankot és, hogy ne oldjon ki a pisztoly megemelem mindíg.. azt a hülye számlálót néztem és a benzin meg csak folyt a tank oldalán végig a blokkon.. le a földre kurvaéletér vagyok ilyen hülye..
Helo emberek. Szeretnék túrára menni Ausztriába, viszont segítségeteket kérném milyen útvonalon menjek a Grossglockner felé, főleg sztrádákat nem szeretnék látni, és érdekelnek a látványosságok is. Eredetileg Monaco volt a terv, de egyelőre még nembiztos.
én ezzel péntek reggel voltam igy
a kurva eget, nah megyek is gyorsan lecsapom
maradt egy légy az ülésen, szóval kezdd elölről...
én is el tudtam olvasni szameg:D, azért írtam úgy, hogy hasonló... mármint az egész cucc hasonlít a prc-s eljáráshoz (gyári dobból nagyobb hang faragása). De az is lehet, hogy egy-az-egybe lekoppintotta Coyote Exhaust a gyári formát... de végülis teljesen mindegy az egész:DDD
ha ugy alakul kimegyek és lesz ami lesz, vagy csak néző leszek vagy megyek is
69 ember

(60 a max,elméletileg)
Üdv mindenkinek!

Egyik kis segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy most szeretnék venni egy 2000 évjáratú 600 Fazer-t és meg szeretném tudni mire is kellene odafigyelni. Előre is köszi a segítséget.
mosás előtt, mosás után jah és az ölebek
hányan vannak feljelentkeztve
Iratkozz fel,mire vársz?
Én úgy látom,hogy a videó elején ott van hogy Coyote Exhaust.
Üdv!
Van egy kisebb problémám... a kilóméterórám 50km/h helyett 130-140km/h között mutat:( amikor 130km/h fölött megyek akkor 299km/h van a kijelzőn:( emiatt a kilómétereket is nagyon gyűlytögeti...
minden mást rendesen mutat. Mi lehet a probléma? Vegyek új műszerfalat?
Előre is köszönöm ha valaki válaszol! :)
Üdv Dardiel!
Hát igen, ez a 3.8l/100 km majd' 500 km-t jelent egyszerre... számomra is fura, amúgy amit Trebark írt 5-5.5l nálam is játszik. De akkor is Akos nyert
nem vagyok feliratkozva, de szivesen mennék, még nincs eldöntve
valahogy én is igy ingázok egy tankkal 250és 320 km,ereket megyek el
5-én jössz?