Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg ebből a kitűnő szervízből.Már megint hallottam a híreket
Csak előszedtem a járgányt és megnézetem.
Sajnos nem jó. Cirka 6-7 mm híja van, ha a tartódobozt mahinálnám, talán beférne, de annyit nem ér az egész.
Így van egy akkum eladó, ( YT12A-BS) és keresek egy másikat helyette. ( GT12B-4 , vagy YT12B-4 , YT12B-BS )
Bár vadonatúj vagyok a fórumon, de szívesen csatlakoznék a túrához. Erre a hétvégére pont a debreceni salakmotor gálafutam megtekintése lett volna a terv - a Glockner talán valamivel izgalmasabb...
Igen áll, de a netán eldőlne... Esetleg még döntögetni is megtanulhatok...
A Yuasa akkuk megbízhatók, tartósak. A többit nem ismerem, nem tudom mi lenne az ajánlott helyette. Ráadásul ez a "túlméretes" tök ingyen itt van, bontatlan.
Én egy sima aksisnál kérdeztem meg(igaz 1 éve,és valószínű nem zselés) hogy képben legyek ha kell,10-13-körül volt. Minek a zselés? Ebben áll az aksi nem?
Szevasztok!

Van egy Mastek kipufogóm,szép állapotban,a belső oldalán egy kisebb karccal.Eladnám vagy elcserélném értékegyeztetéssel motoros bőrdzsekire,tanktáskára.
Irányára:35eft,alkudni lehet természetesen.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon lehet.
A betuszkolásnak nem sok esélye, de ha valaki nemrég cserélt, esetleg emlékezhet, hogy mennyi hely van.
A Yuasa zselés akksik 20K körül vannak, de ha tudsz 10-13K körül valahol, az a hely érdekelne.
Érdekes a kérdés,de mennyi az esélye hogy valaki már próbált beszuszakolni pont egy ilyen aksit a gyári helyére? Bagatel belepróbálni,tedd meg. Amúgy 10-13 rugó egy aksi,kár vele problémázni. Szerintem.
Lassan cserés lesz az akksim a 2006-os FZ6s-be.
A usermanual szerint GT 12 B-4 való bele, ami 150*69*130 mm.
/ YT12B-4, vagy YT12B-BS a Yuasa akkunál, indítóáram 125A )
Lenne egy YT12A-BS akku, ami 150*87*105 mm. Az indítóárama még nagyobb is ( 175A), mint a gyári, de a magassága 18 mm-el nagyobb.
Cserélt már valaki hasonlóra? Beférne? Gyakorlatilag ez az akku "van", így ha nem szükséges, nem kell vennem akkut.
Télen nyomok is rá egy kis upgrade-et.
Farokidom is fényezve lesz, meg a felnin van már 1-2 kőfelverődés, szerintem azt is megfujatom.
Fzs-re megy szélesebb hátsógumi szerintetek?
Valamit kéne vele csinálni, tempósabb kanyarvadászaton nem érzem annyira stabilnak.
Én is örülök neki, hidd el!
végre egy jó hír
ahogy a sors hozza
Szia.

Nem, öcsémnek vesszük.
Hál istennek, így maradhat a fazék!
Mész csütörtökön a ringre? Lehet hogy kinézek.
ezen a kurva kakucsringen minden hétvégén valami nyamvadt program van
Csak nem magadnak akarod a gixert ? A fazer megvan még?
majd legközelebb
egész szaros városon átküzdöttem magam, elégé teli volt már a tököm vele, úgyhogy haladósra fogtam
Nem. Kocsival. Próbáltlak utólérni de nem ment.
aha de te nem motorral voltál
Téged láttalak 6kor a Duna Plázánál Újpest felé?
rossz befektetés
Okés, köszi.
Elvileg most adunk el egy telket, remélem 1-2 hét és rendeződik.
Majd szólok előtte.
Gumis kollégáé, ha jól tudom első tulaj, múlt héten tettünk bele új akkumlátort. Ha meg akarjátok nézni, szóljatok előre, mert a tulaj nem mindig jön azzal.
Üdv!

Én aug 27-29 között szeretnék egy nagyobbacskát kerülni, esetleg elmehetnénk Glo....-ba is...?
Hozzunk össze valamit