Csak előszedtem a járgányt és megnézetem.
Sajnos nem jó. Cirka 6-7 mm híja van, ha a tartódobozt mahinálnám, talán beférne, de annyit nem ér az egész.
Így van egy akkum eladó, ( YT12A-BS) és keresek egy másikat helyette. ( GT12B-4 , vagy YT12B-4 , YT12B-BS )
Bár vadonatúj vagyok a fórumon, de szívesen csatlakoznék a túrához. Erre a hétvégére pont a debreceni salakmotor gálafutam megtekintése lett volna a terv - a Glockner talán valamivel izgalmasabb...
Igen áll, de a netán eldőlne... Esetleg még döntögetni is megtanulhatok...
A Yuasa akkuk megbízhatók, tartósak. A többit nem ismerem, nem tudom mi lenne az ajánlott helyette. Ráadásul ez a "túlméretes" tök ingyen itt van, bontatlan.
Én egy sima aksisnál kérdeztem meg(igaz 1 éve,és valószínű nem zselés) hogy képben legyek ha kell,10-13-körül volt. Minek a zselés? Ebben áll az aksi nem?
Van egy Mastek kipufogóm,szép állapotban,a belső oldalán egy kisebb karccal.Eladnám vagy elcserélném értékegyeztetéssel motoros bőrdzsekire,tanktáskára.
Irányára:35eft,alkudni lehet természetesen.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon lehet.
A betuszkolásnak nem sok esélye, de ha valaki nemrég cserélt, esetleg emlékezhet, hogy mennyi hely van.
A Yuasa zselés akksik 20K körül vannak, de ha tudsz 10-13K körül valahol, az a hely érdekelne.
Érdekes a kérdés,de mennyi az esélye hogy valaki már próbált beszuszakolni pont egy ilyen aksit a gyári helyére? Bagatel belepróbálni,tedd meg. Amúgy 10-13 rugó egy aksi,kár vele problémázni. Szerintem.
Lassan cserés lesz az akksim a 2006-os FZ6s-be.
A usermanual szerint GT 12 B-4 való bele, ami 150*69*130 mm.
/ YT12B-4, vagy YT12B-BS a Yuasa akkunál, indítóáram 125A )
Lenne egy YT12A-BS akku, ami 150*87*105 mm. Az indítóárama még nagyobb is ( 175A), mint a gyári, de a magassága 18 mm-el nagyobb.
Cserélt már valaki hasonlóra? Beférne? Gyakorlatilag ez az akku "van", így ha nem szükséges, nem kell vennem akkut.
Télen nyomok is rá egy kis upgrade-et.
Farokidom is fényezve lesz, meg a felnin van már 1-2 kőfelverődés, szerintem azt is megfujatom.
Fzs-re megy szélesebb hátsógumi szerintetek?
Valamit kéne vele csinálni, tempósabb kanyarvadászaton nem érzem annyira stabilnak.
Gumis kollégáé, ha jól tudom első tulaj, múlt héten tettünk bele új akkumlátort. Ha meg akarjátok nézni, szóljatok előre, mert a tulaj nem mindig jön azzal.
Sajnos nem jó. Cirka 6-7 mm híja van, ha a tartódobozt mahinálnám, talán beférne, de annyit nem ér az egész.
Így van egy akkum eladó, ( YT12A-BS) és keresek egy másikat helyette. ( GT12B-4 , vagy YT12B-4 , YT12B-BS )
A Yuasa akkuk megbízhatók, tartósak. A többit nem ismerem, nem tudom mi lenne az ajánlott helyette. Ráadásul ez a "túlméretes" tök ingyen itt van, bontatlan.
Van egy Mastek kipufogóm,szép állapotban,a belső oldalán egy kisebb karccal.Eladnám vagy elcserélném értékegyeztetéssel motoros bőrdzsekire,tanktáskára.
Irányára:35eft,alkudni lehet természetesen.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon lehet.
A Yuasa zselés akksik 20K körül vannak, de ha tudsz 10-13K körül valahol, az a hely érdekelne.
A usermanual szerint GT 12 B-4 való bele, ami 150*69*130 mm.
/ YT12B-4, vagy YT12B-BS a Yuasa akkunál, indítóáram 125A )
Lenne egy YT12A-BS akku, ami 150*87*105 mm. Az indítóárama még nagyobb is ( 175A), mint a gyári, de a magassága 18 mm-el nagyobb.
Cserélt már valaki hasonlóra? Beférne? Gyakorlatilag ez az akku "van", így ha nem szükséges, nem kell vennem akkut.
Farokidom is fényezve lesz, meg a felnin van már 1-2 kőfelverődés, szerintem azt is megfujatom.
Fzs-re megy szélesebb hátsógumi szerintetek?
Valamit kéne vele csinálni, tempósabb kanyarvadászaton nem érzem annyira stabilnak.
Nem, öcsémnek vesszük.
Hál istennek, így maradhat a fazék!
egész szaros városon átküzdöttem magam, elégé teli volt már a tököm vele, úgyhogy haladósra fogtam
Elvileg most adunk el egy telket, remélem 1-2 hét és rendeződik.
Majd szólok előtte.
Én aug 27-29 között szeretnék egy nagyobbacskát kerülni, esetleg elmehetnénk Glo....-ba is...?
Hozzunk össze valamit