Szeretnék egyik haverommal aug 28-29.-én Tátrázni egyet, szép helyek, jó levegő, occsó sör, kanyarok.......
Szombat hajnalban indulnánk, vasárnap este érkeznénk.
Van valakinek kedve csatlakozni?
Akit érdekel, dobjon egy emilt a bocsi.balazs@sade.hu emilre, és megkeresem, aztán leszervezzük..
miután kicserélték és összerakták azt mondta a szervizes, hogy előfordúlhat így csere után, hogy fellazúl akkor mennyek vissza és megcsínálják... hát holnap már ünnepnap, meg hétvége.. ma már senki nem fog foglalkozni vele...
viszont holnap elindulok egy 4000km-es túrára.. 4000km után nem szívesen vennék bele csapágyakat megint 30ezerér, mert a sok kotyogástól széttbaszódik...
Karu, a falunapok után hívlak, hogy mikor érsz rá felrakni a prop-tech-es fokozatkijelzőt. ELMÉLETILEG nem kell semmit sem heggesztgetni, forrasztgatni, mert frankó csatlakozók vannak. Aztán majd meglátjuk.
Megjöttek az ermax idomok is így 7 hét várakozás után. Úh a fényezésről is szó fog esni
Fellazult, de gondolom nem annyira, mint előtte.
Csak mert nekem is most lett bezsírozva, meghúzva, összrakva az eleje és én is úgy érzem, hogy könnyebb tekergetni a kormányt, mint amikor még elhoztam.
kurva jól érzem magam, mert 40ezret fitettem ki kormánycsapágy cserére, és most megint fellazúlt. holnap meg indulok montengróig és széttbasz az ideg...
Felhívtam a 9E km-es Fazert, sajnos 200km-re van tőlem, de sztem megnézm h.végén. 8 éves a motor és 7 éve van a tulajnál, gyári első gumi van rajta, meg mesélt pár dolgot, h kb évente vesz bele akkumulátort, mert az állásba megdöglik, mert éves szinten nem megy 1000km-t vele. Hát meglátjuk hétvégén....
Azt mondta szalon állapotban van
Hali! Visszatérve az olajcserére, melyiket javasolnátok inkább? Castrol Power 1Racing 4T 10W-50 vagy Castrol Act Evo X-Tra 4T 10W-40. Az első az full szintetikus a másik szerintem részben szintetikus mivel kicsit olcsóbb(de nem biztos).
Üdv:Jim-X
Szeretnék egyik haverommal aug 28-29.-én Tátrázni egyet, szép helyek, jó levegő, occsó sör, kanyarok.......
Szombat hajnalban indulnánk, vasárnap este érkeznénk.
Van valakinek kedve csatlakozni?
Akit érdekel, dobjon egy emilt a bocsi.balazs@sade.hu emilre, és megkeresem, aztán leszervezzük..
Freepeti? Karu? Rosejblee? Jim-x? SirToma?....?
30ezer anyag, 2óra munkadíj 10ezer : 40.000
viszont holnap elindulok egy 4000km-es túrára.. 4000km után nem szívesen vennék bele csapágyakat megint 30ezerér, mert a sok kotyogástól széttbaszódik...
Karu, a falunapok után hívlak, hogy mikor érsz rá felrakni a prop-tech-es fokozatkijelzőt. ELMÉLETILEG nem kell semmit sem heggesztgetni, forrasztgatni, mert frankó csatlakozók vannak. Aztán majd meglátjuk.
Megjöttek az ermax idomok is így 7 hét várakozás után. Úh a fényezésről is szó fog esni
Csak mert nekem is most lett bezsírozva, meghúzva, összrakva az eleje és én is úgy érzem, hogy könnyebb tekergetni a kormányt, mint amikor még elhoztam.
Holnap lesz valami konkrétan túra? Írjátok ki.
Most megyek gurulni egyet dobogókő felé.
látom hosszabbítottak a pórázon
Üdv:Jim-X
Azt mondta szalon állapotban van
MI hétvégén akarunk arra menni.