Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixi

Ő lenne az.
Szia Kozmax!

Van nálatok egy 600-as gsx-r, érdekelne minket.
Esetleg tudsz róla mondani pár szót, mielőtt elmennénk megnézni.
Képek alapján rendbe van.

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv:Toma
hál istennek nekem eddig az első gumikkal sose volt gondom
csúszás szempontjából...
ez a d221es gumi nem olyan nagy durranás,bár szinte azt merem mondani normál használat mellet egyik se csúszik meg, főleg az ujabb gumik,,,
volt már hogy nem párban volt a gumi, de az se hatott meg nagyon,
viszont amin mindig meglepődök ha van egy kockás gumid és feldobsz egy uj garniturát, nah akkor rájösz hogy az előző milyen volt.,..
Ja aki akar jönni a túrára jelentkezzen bátran van hely!
Időben szóljon!
nézem őket!
Viszont nem értem miért van sok embernek fenntartása attól,hogy használt gumit veszek? HA egy jó állapotú pár évnél nem régebbi gumit veszek előre és tudom a képességeit akkor nem lehet gond?

Kérdés, milyen összeállítást válasszak?
Elől dragon corsa vagy mi hátul D221 es van.
Most még a D221 es jó nagyon.
Vegyek előre egy D221 est és a következőnél garnitúrában cserélem a gumikat?
Szerpentines túrára jó a D221 es?
Szeretem érezni,hogy nem csúszik a gép!
Motoros polók, ruhák, kiegészítők. A szerkesztő segítségével egyedi darabokat készíthetsz magadnak, amit 2-3 nap alatt ki is szállítunk!

http://bit.ly/9UoyBF
8-10e ft körül lehet találni használtat
ha gondolod tudok küldeni pár cimet
de ha itt az aproba szétnézel rengeteg van,,,
ez jó duma
Jobban jársz ha előre foglalod le. Mert ott fogsz sírni az erdő szélén szakadó esőben,hogy nincs szállásod! És nagyon fáradt leszel!
Keresek gumit Fz1 re előre. D221 es van valakinek jó állapotban elfekvőben?
Túra miatt most nem tudnék venni egy garnitúrát.
Augusztus 19-22ig ismét lesz túra! Ausztria Grossglockner
Kb. 2000 km a 4 nap, szállás 25€/nap/fő reggelivel, vacsi kb. 4€/nap ebbe benne van az ital is ( sör, bor, ücsi ). Ebédre 10-12€ lehet számolni.
Köszi a tanácsot.
Lehet arrafelé rögtönözni a szállással (arra gondolok, hogy időjárástól függően vágnék neki, nem fixálnám le előre) vagy mindent befoglalnak a környéken és érdemes előre rendelni?
http://www.motorostura.hu/

Itt meg Ausztriáról és konkrétan a GrossGlockner-ről kurvasok okosság, túraleírás, útvonal térkép, meg miegymás van...
talán még panziókat is ajánlanak...
szia.
Én még nem voltam de aki volt azok azt mondják, hogy úgy érdemes, hogy Grossglockner és a körülötte lévő hágókat bejárni..
3 nap két éjszaka.
Én a Stelvion is úgy voltam és van egy teljes túranapod ott.
Mert önmagában a Grossglockner az csak egy dolog, de a környékén sok szép látnivaló van még...
Jah és mégvalami, mivel a Grosglockner-re látványút visz fel, nem árt látni is valamit tehát...
http://www.grossglockner.at/
Itt nyomon tudod kísérni az ottani időjárást, hogy tutira jó időben menjetek. :) Sok szerencsét a túrához.
by
Barátnőmmel meglátogattuk Martin bácsit Zalaegerszegen az új kipufogóm miatt. Oda-vissza 470 km (kis kerülő Balatonboglár felé).

Szegénykém nagyon panaszkodott a kakasülőn. Én meglepően jól bírtam. Odafelé 2 pihenés. Visszafelé 3. Visszaúton nekem is naon fájt ... :D
Az egyik barátom hozta be, amennyire tudomt egy Yamaha kersekedő saját motorja volt, a jobbját megkarcolta... Így lett az enyém
Azaz! Az is enyém volt!
Az normális hogy a gyári 2006-os FZ6-on kurva kényelmetlen az ülés?Hétvégén elhalt a valagam egy kisebb túra alatt
motoros tura.hu
itt sok hasznos információhoz hozzá tudtok jutni,,,
szállások 20-22e/fő reggelivel együtt
Nem tudom milyen túrára gondoltál, de engem egy célirányos Grossglockner kör érdekelne. Csak odáig. Ott a "hegymászáson" kívül egy (esetleg 2) éjszakára szállás és vissza.
Még a szezonban.
Aki már volt talán tud tippet adni:
-meddig szabad nekivágni a szezonban?
-milyen úton érdemes menni?
-hol van olcsón elfogadható szállás a közelében?

Köszi
De azért óvatosan kell bánni az ilyen szupermegkíméltultraerőskevéskilóméteresnyugdíjastulajúcsakharm
edikmotorvolt,külföldi válogatott szarokkal,mert némelyik még a 300 lóerőt is átlépheti És az még csak robogó volt...
pontosabban fz6n
azt én is ismerem
de az fazer nem
Ez már pedig igaz lehet mert én tudok egy másik yamaháról is ami nagyon erős és biztos tuningolt,bár az németo.-ból való
Egyből indultam is,de mire odaértem már nem voltál seholsem,biztos a babád eltérített