A Michelin Pilot sport egy szemét gumi. hamar elfogy, sosem volt bizalmam iránta. (Újan rakattam fel!) Most Pilot Road 2 van, elöl-hátul zsir új, ez egy más világ. Pályázni ugyan nem voltam vele, ott nem tudom mit teljesithet, de utcán szerintem a legjobb!
Érezni, hogy nem hagy cserben, ha peremig döntöd......és mégis 3500 km után még nem mérhető kopás! Nem olcsó, de én legközelebb is tuti ilyet veszek. Érdekes......mindkettő Michelin, mégis az egyik egy szemét, a másik über-király....
figyelj én erre nem monddok semmit, mert nem láttál te engem még motorozni és én sem téged... leszarom...
de hidd el ha ennyi kilóméter alatt széttbaszol egy gumit az nem normális..
Én e mellett döntöttem ,már a garázsbann áll ,de még nem szereltettem fel. Reméllem jó lessz ( miért is ne?) bár nekem a bt 020- al sem volt semmi bajom ,túrázni jó és tartós, 15000 km van benne.
na no comment suzuki 6000km tisztitás a dobozán 80000nél nem mintha én addig hagynám de mindegy 6 évet volt a régi mocinban évente kitakarítottam azt tsüssss. az egész versenyvilág meg a banda akikkel mocizok mind azzal jár semmi gond vele dfe azért csak okoskodjatok tovább
huuuu sok a kérdés
a gumik annyit bírnak ahogy húzod neki de gondolom ezt teis tudod
a km azt írtam 18000. road 2
a lánc 30000 km ,de ez is a jobbkezednél dől el,a barátom akiről az előbb írtam ,36000 km elhagyta de a lánca még jó állapotban van.
erre a motorra a legerősebb lánc való 530 as ennél nincs is erősebb utcán.
1000 motornak legyen egy rendes határozott hangja, szerintem mindenképp érdemes
Huha! Metzelerek? Pirellik? És egyáltalán túra osztályban mennyi km-re lehet számolni? Meg mit bír egy láncszett? És érdemes e az erősebbet venni, hosszabb lesz e annyival az élettartama, mint amennyivel hosszabb az ára? És érdemes e lecserélni a kipufogót(bár nem akarom, de csesztetnek, hogy csúnya, meg suttog), vagy jobb ha békében hagyom? (Valaki mondta, hogy szörnyűséges átkok fognak lesújtani rám ha megteszem... )
sajnos más tipusú gumit nemtudok ajánlani mert nekem van egy barátom rengeteg km motorozott (140 e)sok gumit próbált de ezekhez a gumikhoz a nyomukba sem ért a többi,sem futás km sem tapadás.
pl most bt021r van neki rajta és felére van elkopva 6000 km után.
tavaly vette le road2 amivel 18000 km ment el
Na ez a beszéd! Nem is értem miért nem tudom megtalálni egyik papírjában sem!
Amúgy gumiztok, de melyik az ajánlható jó gumi erre a vasra? Nekem Michelin pilot sport van fenn igen jó állapotban, de nem érzem elég magabiztosnak, illetőleg voltam már pontosabb gumin is más géppel.. aminek sokkal rosszabb futóműve volt.
Hosszúélettertemú kéne, jó tapadással, és nagy vizes biztonsággal. Az XJ-en a BT45 ilyen volt, de hát ez nem az a teljesítmény osztály. Itt lehet 15000-et se bírna ki. Ugye a csuklóm maradt a régi.
Érezni, hogy nem hagy cserben, ha peremig döntöd......és mégis 3500 km után még nem mérhető kopás! Nem olcsó, de én legközelebb is tuti ilyet veszek. Érdekes......mindkettő Michelin, mégis az egyik egy szemét, a másik über-király....