Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El.
Ha 170-nél visszarúgom 2-be és rácsapom a kuplungot engem is meg szokott lepni
Az rendben van hogy felesleges,de elfér -e?
Üdv.
Melyiketek volt tegnap a Cseszneki parkolóban?Kék meg egy fekete vagy szürke FZ parkolt mögöttem.
ilyen időben cask a hegyekben lehet kellemesen motorozni,,,
Üdv!

Már láttam ezt az r1 videót nagyon durva, milyen helyeken és mennyit ment az r1-el.....
Mikor kerülünk egy kellemeset?
Sjaak bácsi bizony nem semmi amit végig járt
Szegény R1
Szerintem felesleges.Talán a felni szélessége is keskenyebb mint egy olyan felninek amin gyárilag 190-es gumi van fent
Halihó,szerelt már valaki Fz6-ra hátra 190-es gumát? Milyen ?
Gratulálok! Nagyon szép helyeken jártatok, igazi élményekkel gazdagodhattatok!
Szevasztok!

Biztos ezerszer el lett már ismételve de azért örülnék ha valaki ezeregyszer is válaszolna rá:
Hol tudnék fzs1000-hez magyar nyelvű használati útmutatót szerezni?Nekem csak angol nyelvű van meg és szivesen átolvasgatnám..
Köszönöm a segítséget előre is!
Balu
1100 fölé csak az alpokban, mert képes leállni hajtűkanyar előtt mikor visszaváltok. Okozott már így 1-2 meglepetést. Nekem 1020-1080 között ingázik.
úgy lesz, úgy lesz! Csak legyen megelégedve a profilommal ....
én azért 1000 főlé tenném mondjuk 1100ra a fordulatot,
kormánycsapágygondokkal meg fordulja Karuhoz,
Köszönöm a gyors választ! Megnyugtatott. Az owners manual, s a service manual is a 1250-1350-et írja, de hiszek a felhasználóknak :D

Még néhány kérdés: Olaj üzemi hőmérséklete? Nálam "átlagos" használat mellett 79-80 Celsius fok, meghajtva felmegy 85-90-ig is...

Jelenség: Kicsit rosszabb minőségű úton 130 körül mintha picit szitálna a kormány, ezt autópályán (rendes úton) nem érzem (jegyzem ekkor éppen az 5500 - 7000-es fordulatszám tartományba van, amikor amúgy is rezeg az egész kétkerekű). Gyanakszom, hogy sikerült 13.000 km alatt elpusztítani/megsebesíteni a kormánycsapágyakat... Folyás a nyakon nem látható. Nektek mi a tapasztalaitok?

Kérdés: Érdemes megkérni egy hozzáértőt, hogy szedje szét, zsírozza meg a csapágyakat? Kicsit megrémített, amit tegnap hallottam egy szerelőtől: Miszerint kb 4-6 óra szakszerűen szétszedni, megzsírozni, visszarakni. Munkadíjjba ez az összeg majdnem annyi, mintha megvenném az új szettet és kicseréltetném egy szakszervízbe.

Elnézést, ha hosszú voltam, de most fedezem fel a fórum adta lehetőségeket (habár már egy ideje olvaslak Titeket).
Amire beállítot. Nekem 1000 körül van, nem szeretem ha túl magas.
Kérdés ezen a kellemes vasárnap reggelen:

--- Mennyi a 2004-től gyártott FZ6 alapjárati fordulatszáma?

válasz 1) 1250-1350
válasz 2) 980-1080

Köszönöm a válaszaitokat.
Ha megérkezik az összes alkatrész én is hívlak!
Töltsek adatlapot, vagy hiszel nekem?
Kitöltöttem...

Szóval visszakanyarodva az eredeti kérdésre: Mikor hívhatlak?
Kawa az nem jó motor én tudom.
Mert már javitottam.
Az a jó motor ami sok kilométert bir kevés hibával.
Töldsd ki az adatlapod
Ismeretlenekkel nem foglalkozom
Ennyi.
ujhoz még nem volt szerencsém, de a 2vel előtti model kb 2005ösek tetszettek a legjobban külsőleg
Szép az új Z1000az tuti,meg a régebbi szériákhoz képest sokkal ütősebb,igaz itt már 1049cm3 beszélünk.Fene tudja,számomra nem kellene ilyen drága motor,majd 4-5év múlva használtban.