Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől még lehet, hogy várni kell rám. Viszont az XJ-vel lehet, hogy kétszer leköröztelek volna
Hát nem hazudtolod meg magad! Még jó hogy ismerlek kicsit. Na úgy hirből. Hírhedtségből....
Szép motor, gratula! Azért látszik, hogy törött volt, de viszonylag ügyesen kipofozták. Pedig olyan jó lett volna rád várni az Alpokban, de így azt hiszem fordítva lesz.
Szép!
Köszönöm szépen a segitséget! Megnézem megtudom-e igy oldani.

Tisztelettel köszöntök minden Fazerest, kiemelten azokat akik XJ-vel zúzták előtte! Jelentem nagy vasam lett!
Lehet kap új rendszámot, hogy ne legyen feltűnő a lopott múltja. Ezek szerint Berber lopott motort vett? Nem lesz ebből baj?
LEhet most kapott rendszámot mivel külfölről lett behozva..
Eddig kismotornak használták? Hol a rendszám róla?
Az én trafóm a légszűrő házában van. Azon vágtunk egy kis rést a kábeloknak,és a tank alatt a vázon keresztül kiérnek a fényszóróig.
Én most indulok! rendszámért!
A tank alatt majdnem az ülésnél van hely a trafónak.Te rá raktad az aksira vagy hova tudtad tenni?Neked is ez a fajta van?
Jó gyorsan megjártátok, és kifogtátok az időt! Gratula.
Köszi a választ, sejtettem én, hogy kell lennie.
Nem járok olyan helyekre
nekem ez a motor szórakozni van és nem túrázni,bár arra is lessz párszor használva.
hát sajna nem tudtam, hogy jönnél. mind1.. majd lesz még alpesi kiruccanás.
ki tudja lehet idén is lesz még valami hasonló!
te figyejjééééé! ! ! ! !
jövőre ilyen túrából nehogy kihaggy ,szivesen elmennék
A képek a Passo Stelvio-ról és a környékbeli Svájci, és Olasz hágokról vannak... majd még töltök fel képeket.
akkor mutass pár képet, gondolom jol kifáradtál
1853 km 200 m ... 3 napba ez fért bele... Ausztia Olaszország Svájc....
Legalábbis a bikepics.com egyik képén egy ugyanilyen évjáratú van ugyanilyen színben mez gumival