Motult használok én is,évek óta.5100-as olaj nem rossz de ha jobbat akarsz akkor a 300V Motult (full szintetikus)is bele öntheted,de nem tudom hogy azt a yamaha támogassa vagy nem.
konkrétan erre gondolok: http://www.formula3000.hu/shop...
tavaly októberben nekem a yamahánál kértem, hogy motult rakjanak bele akkor az 5100-es 10-40 -et rakta bele a srác.
végülis engem az érdekelt volna, hogy az még mindíg menő-e.. mármint vannak egy jobbak, vagy érdemes-e jobbat.
Azt valaki elárúlhatná, hogy olajszürőből melyik hiflo-t rendeljem.
Sziasztok. Elméletileg azért van kétfajta mert 2006-tól elől van a hűtőfolyadék tartály a kipufogó csövek mögött. Előtte pedig az ülés alatt volt.
Viszont az anyag vastagságról és átmérőről megköszönném a paramétereket, ha valaki lemérné
Én is Givi bukókeretet szeretnék és van 2 fajta is az fz6-hoz.Mindenképpen kell toldani a bukócsőbe?Vagy ha már fz6-ra ajánlják, akkor jó lesz rá egyből vagy te miért toldottál bele?Előre is köszönöm a segítséget.
Akkor konkrétan 6 liter/100km-es fogyasztást sikerült mérnem. 50% város, 10 % 200 felett, kint 120-140 túratempó összeállítással. 15 liter 250 km. Nem vagyok nagyon feldobva. Az XJ 4,2-4,4 között evett ugyan ezzekkel a paraméterekkel. Mondjuk nem ment 200 felett Súly kisebb, +400 ccm +82 le hmm. Na meglátjuk Erdélyben!
konkrétan erre gondolok:
http://www.formula3000.hu/shop...
végülis engem az érdekelt volna, hogy az még mindíg menő-e.. mármint vannak egy jobbak, vagy érdemes-e jobbat.
Azt valaki elárúlhatná, hogy olajszürőből melyik hiflo-t rendeljem.
olajcsere elött állok, a motul 10-40 az jóbele nem ?
olajszűrőből melyik hiflofiltro-t vegyen meg tudjátok monddani ?
Viszont az anyag vastagságról és átmérőről megköszönném a paramétereket, ha valaki lemérné
Lengővilla, tükrök, kormány...
kinek mi nem tetszik benne, ill mi nem stimmel benne
Én is Givi bukókeretet szeretnék és van 2 fajta is az fz6-hoz.Mindenképpen kell toldani a bukócsőbe?Vagy ha már fz6-ra ajánlják, akkor jó lesz rá egyből vagy te miért toldottál bele?Előre is köszönöm a segítséget.
10 ha hajtod
Inkább takaridsd le a motorod