3 db-ot ajánlottak 700 és 770 között. Az Angoloknál 1800-2500 Ł a standard ár úgy 40 ekm-ig. teljesen reális. Az egyik legjobb gép, de ez van. Előtte XJ600-am volt. Az is kiváló gép, mégis fikázzák mert a GSXR a tuti A fejekkel van a baj, nem a motorokkal.
Nagyon meg lehet szorulva a csávó, hogy ennyiért odadja. Tudom, minden annyit ér, amennyiért megveszik. De én az enyémet két milláért sem adnám oda! Pedig annyit valszeg nem is adna érte senki.......
Köszönöm a segítséget Nézegettem az fzs 1000-et is aztán majd eldől,hogy melyik lesz belőle ha egyáltalán ez a típus lesz..
Az fz1n csak a kicsit modernebb külső miatt kellene..
A feléért láttam FZS 1000-t +reg. Most kerestem ezerrel, és meg is lett az eredménye. Ha meglesz táblázva tisztelettel be is jelentkezem e díszes társaság soraiba. (is)
Azért egy linket tudok, küzdöttem velük sok ideig, aztán feladtam. Autóaukció
Ha kicsit figyelsz FZ1N már van 1 100 000,- től!
hát ez jó kérdés...
Annyi bizonyos, hogy eldőlt és mindkét tükör le volt esve mire kimentem megnézni. Lehet a kutyák borították fel, nem tudom....
Hogy hogyan tört le mindkét tükör, ráadásul a szár alján a fejidomnál azt nem tudom
A (jelenleg) tükrök nélküli Fazer bizony az enyém.
A 3-on melózom :)
Lefelé menet mindig láttam én, hogy ott egy Fazer, de a tulajdonosról nem gondoltam hogy fórumozik.
holnap elmegyek olaszba. Stelvióra.
Úgy néz ki időjárás velünk van.. előreláthatólag a hegyen is.
vasárnap este érkezek majd dobok fel képeket.
sziasztok.
Nincs véletlen valakinek micron cső a gépén? vagy ért valaki hozzá? mert elvileg van benne furulya ki is fúrtam a popszegecset belőle meg van is benne egy lyuk ahova le lehet akasztani valamit de hiába rángatom húzom nem akar mozdulni kifelé nagyot meg nem mertem neki oda baszni:D gondoltam előbb megkérdem hogy működik vagy valaki vágja e? kösz előre is a választ
müanyag foncsor nemszereti
akkor inkább xenon
vagyis egy dolog hiányzott róla
a papírja
Az fz1n csak a kicsit modernebb külső miatt kellene..
FZS1000 Fazer-en lehet a fényszóró magasságot állítani? Igaz, felületesen kerestem de nem találtam erre való csavart a lámpa házon.
Köszi
Azért egy linket tudok, küzdöttem velük sok ideig, aztán feladtam.
Autóaukció
Ha kicsit figyelsz FZ1N már van 1 100 000,- től!
fz1-et szerintem 1,4 ért nemkapsz
fzs1000-ret hamarabb
de sok szerencsét
Holnap lesznek képek is.
Jim,a csajos képeket majd feltöltöm...de neked csak fél szemmel szabad!
Keresnék egy jó állapotú fz1n-t saját részre kp fizetéssel 1,4mft-ig.Ha valaki tud ilyenről ne tartsa magában..
Üdv!
Balu
Az asszonynak szólj előtte, hogy azért olyan nagy meglepetés mégse érjen
Annyi bizonyos, hogy eldőlt és mindkét tükör le volt esve mire kimentem megnézni. Lehet a kutyák borították fel, nem tudom....
Hogy hogyan tört le mindkét tükör, ráadásul a szár alján a fejidomnál azt nem tudom
És mi történt a tükrökkel? Szűk volt a kertkapu...?
A (jelenleg) tükrök nélküli Fazer bizony az enyém.
A 3-on melózom :)
Lefelé menet mindig láttam én, hogy ott egy Fazer, de a tulajdonosról nem gondoltam hogy fórumozik.
Úgy néz ki időjárás velünk van.. előreláthatólag a hegyen is.
vasárnap este érkezek majd dobok fel képeket.
sziasztok.