Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javítom magam,tényleg mez 4-essel jött ki..
akkor nemtudom
egy ismerősöm 2 új motort vett már és mindkettőn metzeler vot
lehet oda bt-ide meg z4
Valami angol honlapon úgy olvastam,hogy bt20-al jöttek ki..
Kellett a lóvé autóra ezért mennie kellett..Venni akarok jobb motort 1,2-1,3 körűl meg mellé valami fostalicskát négy keréken..
kanyar kanyar kanyar,,,, ennél többet nem tudok
Király volt, nagyon szép városokkal, falukkal, király mellék utakkal, hegyen völgyön keresztülmentünk és jó pár hágón,
ezen kívül enduró terepen is részt vettünk, természetesen ugyan ugy visszaforditó kanyarokkal ötvözve
majd a képek mesélnek, én nem tudok sokat
egy gond volt, hogy a kis fazer kevés oda ott van értelme az 1000es motornak meg a nagyobbaknak
életemben nem láttam annyi gs Bmw-t mint ott,volt hogy ez körforgalomba vagy 10 egyszerre az cirka 40-50 milla
nagy gazdagság van oda át, és nyugodt élet! talán ők azért öregednek meg nyugodtan, mi meg megpusztulunk idő előtt,,,,
na mivan jó volt sok volt mesélni de gyorsan sokat
bt 20 az is szar
de ezek mez 4 el jöttek újonan!
akkor ott is van valami bibi
tuonoval mi volt a bajod? miért adtad el
1,280-ba lenne lepapírozva mindennel együtt..Asszem a bt 20-as gumi van rajta..
Ne legénykedj, ott már a 600 fazer haldoklik!
fürgén
menj fel 1700-3000....méter magas hegyekbe
Rossz a szemed kisfiu!
amugy megérkeztünk, majd lesznek képek is,,,
rég motoroztam ilyen jót
Rövid? Hová teszed (tennéd) a trafót?

Nekem a légszűrőnél van,és simán elég a kábel. (N)
Szép napot! Vettem egy xenont a motoromba és sajnos rövid a nagyfesz kábel és a többi is.Szerintetek meg lehet toldani ha igen hol tudok beszerezni kábelt?vagy nem érdemes szorakozni vele.24000V az inditási feszültsége.
A km-ben biztos lehetsz. Ezek hitelből visszavett gépek. A tulajnak nincs ideje és értelme játszani velük. A gépet egyébként személyesen láttam. Elképesztő érték, szemétdombra hányva. Egy csomót nem is láttok... van vagy 60 db egy egy helyen...
mondjuk km annyi lehet benne mert úgylátom a gyári fos mez4 gumi van rajta ami kb ennyit bírt ki.
ja már megtaláltam
a gyártmányok közt kerestem
Szerintem, én a feléért vettem.... szerinted elvisznek egy kifutott tipust ennyiért? Órában nem hiszek, papírozva szvsz nincs... ezt bebukta.
Húúúha Akkor igen szép látvány lehetsz.
Viszont a nap végére én is elég szépen kipirultam

Képek este.
Hali!

Jöhetnek a képek, nem is nézek oda, megígérem
Amúgy Ákos faszán nézek ki, a napszemüveg beleégett az arcomba

Üdv:Jim-X
A külföldről behozott motorokkal mennyire kell vigyázni?Itt lenne ez a motor ami nagyon szép és tényleg szinte kifogástalan állapotban van..fzs 1000
A furcsa az egészben az,hogy régóta hirdeti a tulaj..2009-óta vajon miért nem tudta eladni?.. Az akksi az nem működik,a fordulatszámmérő megállt az óra közepén..Állítólag azért mert addig birta az akksija..Lehet vagy csak humbug és más probléma lehet..?
Haynes? Még nem sikerült becserkésznem. Van manualom, parts katalógom, és orosz kezelésim. Mind ff. Kis segítség ha valaki tud okosba?
Már helyileg? Csepel. Szfvár. Sárbogárd...
Képileg nem találod? szűrni kell. elvileg a link szűr is. Nem értelek, bocs.
service manual ,de nem szines
hol vannak a motorok?