Hát figyelj én szét néztem a neten én láttam 30000ft de én oda adom neked 10000ft-ért mert sürgős lenne majd csinálok egy képet is róla hogy ne azt hidd hogy átverlek meg ha közel laksz inkább jobb lenne az hogy lejönnél érte mert az a biztos meg ha kell más alkatrész is mert van egy komplet motorom csak blokk nincs benne:)
az nem biztos, hogy jó ha "jó széles és nem süpped be a hóba" ,nem attól van jó tapadás, hogy széles a gumi. pl az igazi terepgumi/kocsira/ keskeny, mivel az vág bele rendesen a sárba, és nem csak csúszkál rajta. meg ha túl "pereset" veszl akkor az első padkázás kivégzi a felnit. de elmész a gumishoz, megmondja milyen kell rá. használtba darabja 2-3000 ft
Figyi már kocsira szeretnék téli gumit venni.A felniméret 4X100X56.5-ös a gyári gumi méret 195/55 R15.Erre milyen téli gumi kell?Mert minnél vékonyabb a téligumi annál jobb mivel a széles nem süpped bele a hóba.Nagyon köszi
Csak azért mert most vettem a motort és ktm teló van benne és nekem magas és ezért akarok egyet venni.
Nekem tán van egy, ha még nem adtam el, LC2-es az biztos, tehát nem LC1-es, mert nem ugyanaz a kettő. Miskolcon van, és mondjuk 4000 az ára.
tudnál képet feltenni?
és hol lax?
kb mennyi az ára?
előre is köszi
martin
van egy csomó dt cucca
ha igen írjatok
előre is köszi