Sziasztok!
valakinek nincs véletlenűl bontott váltója 125r hez? nem kellene az egész váltó csak az 1ik fogaskerék! ha valaki valamit tud az légyszi szóljon!
köszi
ha tul sok vagy tul kevés levegö van az tulzott gumikopást, nem megfelelö tapadást stb okoz! annyira kell laposnak lennie, hogy a futofelület egyenletesen érintkezzen a talajjal!
65 kg vagyok csak :) és már nem is lesze több :) én azért kérdeztem, mert ugy hallottam, h minél laposabb annál jobban tapad, de a 2.2 már autoba is elég jo, de kiprobálom.
én úgy tudom hogy igen de hogy menyit? hmm az 1 jó kérdés teszteld le és oszd meg velünk is
amúgy valaki nem vágja hogy mekkora a dt 80lc-önek a féktárcsa átmérője?
ez jó? mert amikr öszetörtem a mosit a féktárcsa is görbült:S http://www.nagyvas.hu/motorosb..." target="_blank">ez
25 KW/34 LE max 0,16KW/Kg teljesitmény/tömeg aránnyal (azt hiszem 25 kW-os motornak 160 kg körül kell lennie-ezért szoktak lenni a vicces hirdetések neten 650-es 6kW-os Husabergekröl)
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. CDI kellene a motoromba. Nem tudom hogy ezek a CDI-k típusonként eltérőek-e vagy ugyanolyanok minden dt-be.
Nekem egy 125 R-em van és abba kéne. Valkinek nincs véletlen eladó, vagy nem tudtok véletlen egy olyan oldalt/helyet ahol ilyen kapható?
Előre is köszi.
amúgy nem túl korai:Dmég van dúrván 2 hét