Hát attol függ hogy még mi kellene neked mert van még hátra 90% 18-colos pályagumim is bridgestone meg a másik az nemtudom milyen de szerintem az is ilyen meg van még sok más alkatrész
sajnos nem 2-3 hetenként kell érdeklődni de csak jobbos volt nekik vagy meghegesztettem vagy eredeti 16 ezerért vagy még a 200 as dt jé jó lesz hozzá vagy valmit keresek
Hello vzoli343 hát én borsod megyében lakok Varbón hát az lenne a jó ha eljönnél és megbeszélnénk mert úgy a jó ha te is látod hogy mit veszel meg és majd megbeszéljük hogy mennyit adnál érte
Hello engem cross gumik érdekelnének a hátsó 18 colos az első pedig meg 19 yamaha dt 50ccm-re kellene nekem az évjárata 1986-os csere is érdekelne mert nekem van első és hátsó cross gumim csak az lc1-2-re lenne csak jó az első full cross baumit a hátsó az pedig michlen az első olyan 90%-os a hátsó pedig 80% vagy valamilyen alkatrészt adok mert van egy lc1-em komplett motor idomhiányos és blokk nincs benne de elektronika gumi felni telók ülés tank stb
hát függ márkától, én 18-as hátsó kendát vettem 1000ér, azis kb 80%-os volt. De az új közép kategóriások mennek a boltba ahova járok 5-6000Ft körül. Sztem 2500-ért vehető.
Üdv!
Van egy eladó 18-as gumma. Ilyen V-mintázatú, de nagyon vékony. (Szeirntem) Hogyan tudnám megnézni hogy jó lenne e rá és nem lenne-e vékony? Assze 3.50-18 van ráirv, vagy vmi ilyesmi. Mik ezek az értékek amiik még jók?
nincs esetleg valakinek egy működőképes Dt első féknyerge?
Köszi