Pesten lakom a, X. kerületben. Te tolem kb 15 km-re laksz, feluton talalkozunk az nem sok, nyélen 2 perc . Találkozót kéne csinálni, de majd akkor beszeljunk rola mert ha most megbeszéljuk akkor semmi nem lesz belole. Én kb márciusra gondoltam ha már jó lesz az idő, addigra a moci is kész lesz mert most nem éppen motorozható
Hát skacok nemtudom hogy én vagyok szerencsétlen vagy ez a csávó ügyes De szerintem mind2 mert én is próbálgattam kerekezni de mondjuk szar power-ral elég nehéz sőt úgy is mondhatnám hogy 1 méter sem sikerült pedig 2-ban próbáltam.Viszont a fószer 80nál felkapja simán link
Am légszűrő milyen állapotú?, próbáld meg egyel megemelni a subertűt a karbiban, és ha tilingózik a dugattyű akkor ne nagyon hajtsd így Cseréld le prox-ra, wössnerre, vagy ha nincs annyi money akkor a taiwani is megteszik ha nem nyüstölöd állandóan 10-ezres fordulaton.
Lefeusource! most látom ,hogy Kerepesi vagy! Tavasszal egy gurulás? mert szivesen gurulnek együtt egy masik 80assal. Vagy csinálhatnánk akár egy DT találkozót is!
Nincs valakinek 80LCII-re valami használható végdobja? Mert valamelyik zseniális elődöm rágányolt egy 50 es Sachs endúró végdobját, ami nem teljesen okés...
Az én DT-m menetközbe olyan 8,5-9 ezret pörög max.Ez normális? vagy valahol van benne folytás?am állóhelyzetben,üresbe épphogy kipörgi a 12000-t.
utánna lehet számolni.........
gyöszöl egy kaólávaaaa