ha már olajat visztek magatokkal akkor ilyenbe.... szét nem törik még a teherautó alatt sem
flakonfújó cég már majd mindenhol van, tuti adnak, lehet mattosat mert a túlhevültet kidobálják(felénk vödörszám dobálják ki)
Nem kell robbantott ábra hozzá! A két bowdennel lehet beállítani. Vedd le a kipufogót és ott ellenőrizd, hogy nyitva van-e teljesen. Van egy video az adatlapomon, azon látszik működés közben. Ha ennyi info kevés, akkor ne nyúlj hozzá, vidd szakemberhez.
Felhuztam azt a kis tárcsát(mintha nyélen mennék) De semmi. Csak valami kis apro ketyergés szerüséget hallotam. A tengely megy. a Pumpában nem stimmel vmi szerintem.
CSAK AKKOR MEGY, HA ODAADOD NEKI AZ ÖSSZES KAJÁT, MAGYARUL FELHÚZOD AZ OLAJZÓ BOWDENT!
Ha úgysem megy, akkor vedd le a szivattyút, és nézd meg az alatta lévő csigatengely forog-e? Ha nem az oldaldekni levétele után látod meg a kis műanyag fogaskerekeket...Sztem. szemmel látható lesz a hiba!
Ha alapjáraton jár, húzd fel a bowdent a tárcsával együtt...
Nézd meg hogy jár -e ki-be a dugattyú...
Jah, és légtelenítsd az oldalán a kis csavarral...vedd ki, és ha jön az olaj, tekerd vissza...mennie kell...
Ha nem jár ki-be a dugattyú valszeg a túloldalon fogaskerék gondod lesz....bár nem jellemző!
Sok sikert!
keverékezős mocinál szoktam vinni magammal a zsebembe ha nincs nálam táska !műanyag! /biztonsági okokból ne üveget mert esésnél nem túl kedvező az üveg!/ gyógyszeres üvegben 1 dl olajat, és hozzá tankolok: 1:50 keveréknél 5 litert, vagy 0.5 dl olaj és hozzá 2.5 l benya.
nevekkel sajna nem szolgálhatok, mert a számokat csak úgy mentettem el ,hogy dt alkatrész:
70/224-8322
20/311-7614
20/427-1314 Tatabánya
20/974-5559 Vecsés
20/910-4524 Gróf László
30/635-5500 Kistarcsa mocibontó
A 125-ös DT szívatója a karbin van, annak a kihúzhatós szívatónak kihúzva kell maradni? Mert az enyém mindig visszaugrik magától Ezek ilyenek vagy csak kivan kopva?
Az igen!
Nekem azt mondták 500km-ig keverjem be 50-esre a benyát + ugye a különolajzás és ne forgassam 6 felé.Utána 200km 60-as keverékkel 200km 70-essel utána leállhatok vele itt már lehet egy csöppet húzni neki Nah mind1
flakonfújó cég már majd mindenhol van, tuti adnak, lehet mattosat mert a túlhevültet kidobálják(felénk vödörszám dobálják ki)
Msn-ed van?
Ha úgysem megy, akkor vedd le a szivattyút, és nézd meg az alatta lévő csigatengely forog-e? Ha nem az oldaldekni levétele után látod meg a kis műanyag fogaskerekeket...Sztem. szemmel látható lesz a hiba!
Nem jár a cucc ki-be! Be ugrik aztán jól van. Mi lehet a fogaskerékkel?
Nézd meg hogy jár -e ki-be a dugattyú...
Jah, és légtelenítsd az oldalán a kis csavarral...vedd ki, és ha jön az olaj, tekerd vissza...mennie kell...
Ha nem jár ki-be a dugattyú valszeg a túloldalon fogaskerék gondod lesz....bár nem jellemző!
Sok sikert!
70/224-8322
20/311-7614
20/427-1314 Tatabánya
20/974-5559 Vecsés
20/910-4524 Gróf László
30/635-5500 Kistarcsa mocibontó
Akiknek ki van kötve, a különolajazás; hogyan keverik a benzint, akik a kúton tankolnak?
Nekem azt mondták 500km-ig keverjem be 50-esre a benyát + ugye a különolajzás és ne forgassam 6 felé.Utána 200km 60-as keverékkel 200km 70-essel utána leállhatok vele itt már lehet egy csöppet húzni neki Nah mind1