Ki találta ki, hogy lehet a szivattyút hézagolni?
Nem lehet! Az be van állítva egy adott keverékre és kész...
Minél több gázt húzol neki annál többet ad....ennyi
Szedjétek szét ízekre, (én már megtettem mert folyt az olaj..) majd rájöttök...
sziasztok! nincs valakinek elfekvöben egy (ha lehet akkor fémszinü) kuplungkarja DT125R-hez? sürgösen kellene mert nemsokára teljesen motorozhatatlan lesz az idö és szeretném használni még a vasat :) ha valaki tud szivesen megvenném!
Má bocs h megint feldobom ezt a témát de én még mindig nem vágom h h kell visszavenni h kevesebb olajt kapjon esetleg vki bekarikázná nekem a képen . Kösz : D
amugy szerintem valami értelmetlen kertvégi kókányolás lehet. pl. az alkotója nem tudta leállítani egy eldörzsölt drót miatt és nem ,hogy megkereste volna a hibát ,inkább "bekötött" egy új leállítót. Alkalmanként igen érdekes , utólag fel "szerelt" accesoriest lehet találni az ilyen dologkon
nekem a gombavan ötletem:) keresd meg a végét:) talán neont raktak a dt re lég népszerű manapság h neont rábassza mikro jön a zsaru meg lekapcsolja:)
Alapjáratra: takarítsd ki a karbit légszűrőt, állítsd be 1500-2000 közé és jó lesz
Még egy kérdés...Most az csinája a motor (DT80), hogy beindítom, de csak akkor jár, ha húzom a gázt, amint visszaengedem, leesik a fordulatszám 1000re, jár még 2-3 másodpercig aztán leáll van valkinek ötlete?
köszi!
KERESEK GYÁRI VÉGDOBOT 80ASRA!
VAGY CSERÉLNÉK DT ALKATRÉSZEKET VÉGDOBRA!
Van kormány, oldalidom, sárvédők, fordulatszámmérő, gumik amik nagyon faszák, első hátsó felni, ülés!
Még mindíg keresek kör alakú km órát, de úgylátom nem nagyon fogok találni. Arra gondoltam, hogy meg kellene próbálnom az újjabb dt-k műszerfalát a kockát. Esetleg lenne vkinek, ami nincs motoron, feltennék pár kérdést róla.
üdv
fasza ennek örülök! Hétvégére probált megcsinálni mert megyun Fótra sokan és gondoltam jöhetnél teis. Környékbeliek is jöhetnének, legyünk minnél többen!
Nem lehet! Az be van állítva egy adott keverékre és kész...
Minél több gázt húzol neki annál többet ad....ennyi
Szedjétek szét ízekre, (én már megtettem mert folyt az olaj..) majd rájöttök...
Alapjáratra: takarítsd ki a karbit légszűrőt, állítsd be 1500-2000 közé és jó lesz
Még egy kérdés...Most az csinája a motor (DT80), hogy beindítom, de csak akkor jár, ha húzom a gázt, amint visszaengedem, leesik a fordulatszám 1000re, jár még 2-3 másodpercig aztán leáll van valkinek ötlete?
köszi!
:S
A képlopás remélem nem gond!
:)
VAGY CSERÉLNÉK DT ALKATRÉSZEKET VÉGDOBRA!
Van kormány, oldalidom, sárvédők, fordulatszámmérő, gumik amik nagyon faszák, első hátsó felni, ülés!
üdv