http://www.pinkmotors.hu/
itt tudsz rendelni dugattyút ~20.000Ft hajtókar ~20.000Ft.Csapágyak: ~10.000 Ft ebből sztem Koyo a nyerő, de SKF is megteszi Szimeringek nemtom mennyibe mennek de az nemvészes. Nekem ezek vannak benne és szépen bírják.Ezekkel ha Normálisan mész 20ezret simán ellehet menni.
Hali mindenkinek!
Érdeklődnék hogy egy 125-ös DT blokk(1995-ös kb) mennyibe lehet teljesen gatyába rázni főtengely, dugó ,csapágyak, szimeringek stb...
Ja! És mennyit bírnak(km-ben) egy felújított blokk ,nem nyúzva?_
Válaszokat előre köszönöm
És ha valaki belinkelne egy két helyet .ahol lehet jó minőségű blokk alkatrészeket kapni azt külön megköszönném:D
5000 utángyártott, 11000az eredeti az szép.Simson bowden meg 500 Ft a motorosboltba.ezt a lehúzást.Én mindig Simson bowdeneket veszek, max egy kicsit alakíttani kell rajta,de aki nem szerencsétlen az simán megtudja csinálni, és sokat lehet spórolni.
Ma voltam náluk mert elszakadt tegnap a kuplungbowdenem. Odamentem, vittem a maradványt és 15 per múlva jöttem el a profi, vadi új bowdennel. Mindenkinek ajánlani tudom aki hasonló gondokkal kűzd. Az új kuplungbowden 4800 ft-ba került. /a Yamahánál 11000 /
:)
Ha kifelé tekerődik a csvar=kevésbé zárja el a csatornát,azaz többet fog engedni tovább,mind levegőre mind benzinre igaz.
Ha a Dt-t veszed alapul,és a manuális tekerőscsavart nézed,amit kézzel is lehet állítani,az a levegőé,és befelé tekeréskor elzárod,ergó benzinben dúsabb keverék lesz az eredmény.
Nekem is 3BN-es cuccok kelletek hozzá mikor szervizbe vittem és 125 R/RE-m van. Nem tudom ez segít-e valamit. Ugyanígy vizes,poweres, és nem önindítós.
szeretném kérni a segítségeteket!Elindultam motorozni(dt125) és 1 kanyarba csak annyit vettem észre ööööö-öööö-ööö-ö pöf és leállt benzin csurig volt olaj is és mikor rugdosom akkor meg a kipufogó kilő.mostmár be se indul nemtudom mi lehet a baja..
előre is köszi a segítségeteket....
itt tudsz rendelni dugattyút ~20.000Ft hajtókar ~20.000Ft.Csapágyak: ~10.000 Ft ebből sztem Koyo a nyerő, de SKF is megteszi Szimeringek nemtom mennyibe mennek de az nemvészes. Nekem ezek vannak benne és szépen bírják.Ezekkel ha Normálisan mész 20ezret simán ellehet menni.