Igen igen gondolkozom hogy eladom a Dt-met és veszek egy másik gépet vagy elcserélem.Ehelyett a gép helyett, Husqvarna WRE 125-öt akartam venni csak drágább volt egy 100-assal.Viszont most fenntvan ugyanaz a gép 260-ért 310 helyett.Az lenne a kérdés hogy az mennyivel durvább gép?Mert olvastam hogy gyárilag kiadott legerősebb 2 ütemű enduró 38-40 lóerő csak hogy a DT után mennyire lenne durva mert valaki aztmondja hogy a DT125 18-19 lóerő mások hogy 26-28.Amúgy erről lenne szó: link
Igen! nekem is csak üresbe világit, pedig szinig van töltve..:)
Lehet h összekötötték az üresjelzöt meg az olajat...:) mind1 én azért jobban bizok a saját szemembe.. minden 3.inditésnál reggel megnézem az olajszintet... biztos ami biztos..
Igen elvileg akkor kellene de nekem is akkor világit amikor üresben van pedig csutkára van töltve a tartály.Viszont a kábel rosszhoz lett forrasztva az üreslámpa helyett az olajlámpáéhoz..
Üdvözlök mindenkit, mint újdonsült DT-s! Az érdekelne, hogy van -e közületek valaki Pestről, esetleg a X. ker és környékéről? Főleg 80-asokra gondolok mivel nekem is ez van, és jó lenne néha összefutni.
Az elektronikád nézted milyen állapotban van?Hogy nincs-e szétvagdosva a főkábel?Mert kiváncsiságból szedtem szét hogy miért nem megy a szervóm meg hogy miért az olajlámpa ég aztán összevolt baszva az egész elektronikám.Visszább van kép is a gyönyörűségről!
Nah megnéztem a power motorom.A szervó ha direktbe kötöm rá 12V-ra pörgeti viszont az elektronikán nem megy át az áram.Majd ha lesz suli az elektronika tanárral kiméretem ő úgy is nagyon ért hozzá aztán ha meglehet csinálni akkor megpróbáljuk.Hátha valami filléres egyenirányitó vagy ellenállás szállt el.Szoritsatok!
Köszi csirke! Amugy a kiegyenlitöbe miért keröl ijen fekete szmötyi? pedig kipucoltam....
nemhiszem hogy hengerfejtömités elszált volna mert felújitva vettem..
Hali!
Mekkora lánkerekekkel használjátok a DT-t? nekem 15-53 van fent,nem bírja rendesen kiforgatni a 6.at!pedíg nem rég lett dgó cserélve! lehet h. ezmiatt?
üresbe világítania kell, akkor is ha tele van az olajtartály, elvileg ellenőrzi hogy működik-e a lámpa!