bekell kábelezni kell rá új berugókar,váltokar meg a szivatojával van egy kis gond ezért nehezen indul még bejáratos teljes motor generál volt rajta új dugó,csapágyak.szimeringek,tömités.
szijó én sajnos mostanában nem motorozok hajto kar cserém lesz meg akkor már motor generál + festés uja matrica szet lánc stb. 100000 még talán kevés is lessz szoval jaa
ez nem hülyeség lisbarátom az én elsö tárcsafékem ami erdeti egy csep rozsda nincs rajt több mint 4 honapig rohat kint az udvaron a mocim mert el volt törve alába és egy csp rozsda nem volt rajt sosem volt az ilyen goldfren meg utángyártot szarokon egy mosás után másnapra tiszta rozsdaa
A 89-90es DT 125 power vezérlő elektronikája különbözik az én motorométól?Csak hogy megtudjam nézni hol a hiba nálam.Valaki nem tud bontót vagy hasonlót ahol van?Köszi
A féktárcsa szerintem mindenkinél rozsdásodik az autókon is... de pár fékezés után lekopik...
És igazad van 5000 körül lehet kapni csak mint irtam én rosszul emlékeztem az árára...
Nekem is nem rég volt sajnos szerencsém bejáratni a motoromat...Én mindig azt mondom,inkább nagyobb fordulaton kell járatni a gépet,ahol nem erőlködik(5-6000körül),persze változó fordulatszámon,első 100km en nem is raktam 4,5 diknél nagyon feljebb...300km ig ez is gyengébb volt mint régen! Efölött már volt benne annyi "erő" mint régen,kopottabb állapotában! 500km tól meg azért erősebb mit régen,és már van benne 1500de most is olyan mint 500nál...Azért sztem hogy normálisan bejáródjon elég 1-2000km,utána már úgy sem lesz erősebb! De az 1000km-en való végigtötymörgést nem ajánlom senkinek! 500tól már nyugodtan rövid időtartamra ki lehet gyorsítgatni,az a lényeg h ne melegedjen túl...Mindig fullsint olajat használjatok!
Szerintetek mennyiért tudnám eladni egyedi mototromat ?
kisebb aprobb hibákkal még nincs teljesen befejezbe a képen csak össze van dobva.
Keresek 125-ös 2003-as DT-re sportdobot. Akinek van eladó az írjon a h.david44@citromail.hu email címre.
És igazad van 5000 körül lehet kapni csak mint irtam én rosszul emlékeztem az árára...
Ezek szerint normális amit művel a gép?
Pár 1000km után megjön az erő?