én több mint egy éve működésképtelen powerral járok, fullra nyitva van mindig, igaz kis fordulaton gyenge de fent ugyan az mint normál állapotban.igaz ami igaz ez nem nagyon használ a dugónak, de ez van, nem tudtam még venni hozzá elektronikát.egyszer itt fórumon írta valaki hogy van neki hozzá 10000-be, tel számot tudok adni, mert felirtam:06-70-270-6870.
Moci bontok telcsi vagy vebcímét várom ha tutok segicsetek kérek mindenkit aki tudja hogy mijen rossz a motor benzingőz nélkűl élni azok segicsenek SÓS!
Sziasztok én még mindig aszt a power vezérlőt kerese ma tutok még valami okóságot mondani akkor kitárt szemmel várom to mindig okosabbak vagytok mint mi.
Saimon
Sziasztok!
Vennék Yamaha DT 80-at állapotban,erős motorral, 150-160 ezer forint környékén.Hajdú-Bihar megyében vagy tőle nem messze.Ha van neked, vagy tudsz akkor légyszi vegyél fel msn-re.
na meglett. miutan kinomban mindent darabokra szedtem kitakaritottam, osszeraktam, es nem javult meg, fogtam mergemben kivagtam a gyertyat es tettem be probara egy bosh super 7st, na azzal azonnal indult, mintha soha nem alt volna meg. valszeg a gyertya betojt. milyen gyertyat javasoltok bele? most ngk b8 volt benne.
vezérlő tárcsa nincs, a dugattyú vezérel. Egyébként,ha az leszakad, akkor sincs kompresszió. A karbi és a henger között van egy szelep, ott kilazulhattak a csavarok esetleg.
szetszedtem, kitakaritottam, levegovel kifujkaltam, de semmi. nincs a karbu es az elosurito kamra kozott valami szelep? vagy tarcsa ami leszakadhatott?
hat a gyergya helyen inditozas kozben nem nagyon tudtam befogni a likat ezert gondolom hogy van kompresszio. probaltam hogy a hengerbe ontottem egy ki benzint. elsore beindult, ment vagy husz masodpercig aztan lealt. ezen felbuzdulva megegyszer megprobaltam de tobbet nem ment. gondolom gyujtas rendben ezek szerint.
Lehet,hogy a dobbal lett valami. A gyárit még nem szedtem szét, csak a Giannellit, úgyhogy nem tudom milyen a belseje, de leszakadhatott belül valami, ami most gátolja a normális kipufogást.
92s 125s dt-m van. ma menet kozben lealt. szetszedtem, megneztem, gyujtas rendben. kompresszio van. karbu kitisztitva, benzin van. de hiaba inditozom nem indul be. gyertya ki, szaraz, nem benzines. merre keressem a hibat? tud valaki segiteni?
Hali!Kellene egy kis segitség.Tegnap mentem aztán megálltam majd amikor indultam volna el beesett a kuplungom.A bowden nem szakadt el se a kallantyú lennt.Mi törhetett el?És mi pénz kb a pótlása?Köszi 125-ös 98-as
Nekem meg kezd elvonási tűnetem lenni mert azota csak a porral,sárral,dombal álmodok
Saimon
Engem vagy is a bátyámat érdekli de ha tuc várni estig akkor tudok mondani bisztattót.De valoszinű hogy kelleni fog
Vennék Yamaha DT 80-at állapotban,erős motorral, 150-160 ezer forint környékén.Hajdú-Bihar megyében vagy tőle nem messze.Ha van neked, vagy tudsz akkor légyszi vegyél fel msn-re.
elég volt a vizes dt-ből