turner:
Ez jó dolog amiről raktál képet fórumba! Engem is érdekelne:D
Yamaha DT125R-hez jó lenne,hogy a rendőrök ne szóljanak be, bár van jogsim csak nincs rendszám:D
Elhiszem hogy tapasztalt szerelő vagy és mindíg jó tanácsokat adsz de el lehetne fogadni hogy mindnent te sem tudsz még igen a hengertalpnál volt víz csak kár hogy nem videóztam le a nagykőrösin, hogy elhidd...
vizes papírtömítés egyenest az usa-ból származik
unokatesóm volt kint pár évig melózni, ott haverkodott össze egy emberkével aki hobbi szinten 1000éves harley-kat újítgatott fel
az csinálta mindig így
ha az hülye volt akkor azt adom tovább
de a préssel kivágott papírtömítések olyan mint a hullámvasút
simsont raktam így össze, paszta nélkül, és nem szivárgott
Egy kérdést szeretnék feltenni nektekm én még nem olyan régóta (hajtok) egy dt80-ast 1995-ös és azt szeretném megkérdezni hogy mennyit eszik ugy általában az ilyen gépek, mert még pontosan nem mértem meg de nekem ugy 6-7liter közötti volt a fogyasztása. Vegyesen járok vele könnyű terepen és városban is kb. ugy7-8 ezres fordulaton max. Szerintetek az ilyen adat elfogadható lenne 6-7 liter vagy esetleg valami más baja lenne hogy enyit eszik?
Húúúú ezért szeretek ide járni.....
Itt mindíg tanul az ember.....
Hengertalpnál víz.....
Klingerit tömítés a hengerfejhez...
Be kell áztatni a papírtömítést vízbe, és jobban igazodik....
Honnan lestétek ezt a sok marhaságot?
Faluszéli sufnyituning?
Ha ezért megharagszotok ám legyen...legalább a fórumozok szakmai hozzáértését tükrözik az ilyen példák...
A rajzlap tökéletes ! de a hengerfejhez kizárólag gyárit használj(+ha kell gyalultasd le a hengerfejet az nem árt). Amúgy a klingerit nem túl vastag? Mert ha igen akkor a vezérlésed megváltozik, mivel a felömlők+be és kiömlő feljebb kerül és a káros tered is nagyobb lesz, ezáltal romlik a teljesítmény.
hello
Henger probélmám van
Ha a hengertalp tömítés helyére vágok klingeritből tömítést(a gyári alapján), és bekenem mind a 2 oldalát loctite narancs szinu motortömítővel az állná a sarat szerintetek?
sziasztok van egy 50-es dt-m 2006-os modell! szeretnék rá rakni valamilyen tuning hengerszettet! valaki segítsen légszi! ezt találtam de nem tudom h ez rá való e! http://www.2-extreme.hu/2-UeTE... előre is köszi, sziasztok!
Ez jó dolog amiről raktál képet fórumba! Engem is érdekelne:D
Yamaha DT125R-hez jó lenne,hogy a rendőrök ne szóljanak be, bár van jogsim csak nincs rendszám:D
http://gerecsemotor.hu/
A motorok drágák de jók viszont az alkatrészek és a gumik jó áron vannak.
unokatesóm volt kint pár évig melózni, ott haverkodott össze egy emberkével aki hobbi szinten 1000éves harley-kat újítgatott fel
az csinálta mindig így
ha az hülye volt akkor azt adom tovább
de a préssel kivágott papírtömítések olyan mint a hullámvasút
simsont raktam így össze, paszta nélkül, és nem szivárgott
Egy kérdést szeretnék feltenni nektekm én még nem olyan régóta (hajtok) egy dt80-ast 1995-ös és azt szeretném megkérdezni hogy mennyit eszik ugy általában az ilyen gépek, mert még pontosan nem mértem meg de nekem ugy 6-7liter közötti volt a fogyasztása. Vegyesen járok vele könnyű terepen és városban is kb. ugy7-8 ezres fordulaton max. Szerintetek az ilyen adat elfogadható lenne 6-7 liter vagy esetleg valami más baja lenne hogy enyit eszik?
Segítségeteket előre is köszönöm :D
Üdv Dévid
Itt mindíg tanul az ember.....
Hengertalpnál víz.....
Klingerit tömítés a hengerfejhez...
Be kell áztatni a papírtömítést vízbe, és jobban igazodik....
Honnan lestétek ezt a sok marhaságot?
Faluszéli sufnyituning?
Ha ezért megharagszotok ám legyen...legalább a fórumozok szakmai hozzáértését tükrözik az ilyen példák...
sokkal jobban igazodik
ha nincs nagy kurvaság a felületekben akkor paszta sem kell
Még klingerit sem kell, elég kartonpapírból is.
Minden megoldás érdekel :)
Sok sikert.....
Henger probélmám van
Ha a hengertalp tömítés helyére vágok klingeritből tömítést(a gyári alapján), és bekenem mind a 2 oldalát loctite narancs szinu motortömítővel az állná a sarat szerintetek?