Hello!
A képen látható DT összes alkatrésze eladó!
Váz, kerekek, blokk, kipufogó, karbi, ülés, idomok, 110es nicasilos henger... minden.
email címem: szgerg@gmail.com ide írjatok ha kell vmi!
:D ez jo volt jot kacagtam :D én is 174 magas vagyok és én is elég régg vettem a dt met.. szoval olyan alacsony lehettem mint te. nekem nem okozott gondot, idő mulva minden képpen meg szokod. csak ha 50esként használod majd akkor elől a tábéánál üssétek ki azt hogy 80ccm meg a hengeren is van egy, nem jo az ha a rend őre megláttya :)
Üdv!
az a helyzet, hogy nekem eddig csak robogóm volt, de most szeretnék venni egy dt 80 -at ... csak van bennem egy kis "félsz" mivel a testmagasságom kb 165 körül van :P.... és mivel nincs dt-s ismerősöm akinél kipróbálhatnám, így nemtudom, hogy mennyire lesz nekem jó az a motor. szerintetek eltörpülök rajta vagy nemgáz a dolog? !
nekem is akörül zabál átlagban, mondjuk nekem jo, unokaöcsi sirt a multkor hogy az 50es RX pályán milyen sokat eszik, az enyém terepen és utcán is hasonloan eszik, mindenhol pörgetem mert élvezem
szerintem kicsivel jobb lett a teljesítménye,meghát minden fúvóka nagyobb benne mint a gyáriba,igen hibás volt a régi,mindíg felakatt az úszója meg a tűszelep se volt jó benne
bilincset még a mekdonáldsz párszázas ajánlatában is kapsz
amugy meg bármelyik autosboltban sztem párszáz forintért kapsz annyit ami még a következö 5 motorodhoz is elég
Üdvözlet a fórumozóknak!
jó ideje olvasgatom ezt a fórumot,mert a fiam is be van ide jelentkezve,neki is van egy kis 50-es dt-je.
A napokban én is vettem egy 125dtr-t,kissé hibásan,és hiányosan.örülnék ha valaki tudna egy képet feltenni a hengerröl ,ahol a 125cm3 felirat van rajta mert az enyémről hiányzik.valaki kireszelte.Most meg akarom csinálni a feliratot.49-esre de nem tudom milyen karaktereket használljak .előre is köszi
nagyon köszönöm válaszodat... akkor lehet h venni fogok egyet a közeljövőben gondolom adnak hozzá felfogató bilincset? vagy nem? aztán ki tudja mind1 majd meglátom
sziasztok srácok...! találtam a City Bike-nál egy fasza hangtompítót, Gianelli univerzális, karbon dob 20 520 ft-ért 22mm-32mm-es csatlakozási és belső átmérő között lehet választani. ha valaki megmondaná, hogy mekkora a dobról és a rezo közötti összekötő cső átmérője azt nagyon megköszönném, egyértelműen ugyan akkorát kéne venni... http://www.citybike.hu/
A képen látható DT összes alkatrésze eladó!
Váz, kerekek, blokk, kipufogó, karbi, ülés, idomok, 110es nicasilos henger... minden.
email címem: szgerg@gmail.com ide írjatok ha kell vmi!