Gabisupermoto!
Leírnád, hogy a Giannelli rezótól milyen változások lettek a motor teljesítményben? Annyit láttam tőled, hogy alacsony fordulaton fulladt.
Esetleg, ha megtennéd,hogy felveszel MSN-re (címem u.e. a név és hotmél ) ,ha ráérsz és ott megbeszéljük. Köszi. olilaci
a tömény hidraulika olaj lehet, hogy tul sürü, magas viszkozitásu neki, a magasságo ahogy irta Karika is, nem befolyásolja, csak hogy hogyan csillapit (mekkorát csap vissza például), lehet, hogy a rugod adja meg magát, régi motornál nem elképzelhetetlen ;)
Aholy:
gondolom van a motorodnak is súlya, és azért nem megy fel teljesen......
Az oil csak csillapításra szolgál.
A magasságot a rugóerősség határozza meg.
Eddig is ilyen magas volt......lehet nőttél....
Sziasztok segítsetek már nekem gumi méretben:nem tudom milyen gumit kellene vennem 125-ös motorra.Néztem 18-as gumit de azon belül van 3.5;4.1 110;120.Ezek között mi a különbség mert ugyan az a gumi csak különböző méretben.
lenne egy kérdésem, szimmeringet meg olajat cseréltem a telómba(első), éééés, lenyomom és nem megy vissza rendesen, szerintem nem eléggé.4 dl hidraulika olajat öntöttem bele száranként. lcIIes, 125-ös, a dtr-be kell majdnem 5 deci, de annak jóval vastagabb a telója, ezért gondoltam elég a 4 deci.valakinek valami tipp?
köüszi, hello!
Szeretnék venni porvédő gumi harmonikát a telómra.
Nem tudjátok hol lehet venni vagy rendelni?
Kérdeztem 1-2 boltost de nem nagyon tudtak segíteni ez ügyben .
Segítségeteket előre is köszönöm!
de az msn cimen ott van az adatlapomon ha érdekel
Ha érdekel valami írj, küldök képet is, postázom is.
Leírnád, hogy a Giannelli rezótól milyen változások lettek a motor teljesítményben? Annyit láttam tőled, hogy alacsony fordulaton fulladt.
Esetleg, ha megtennéd,hogy felveszel MSN-re (címem u.e. a név és hotmél ) ,ha ráérsz és ott megbeszéljük. Köszi. olilaci
msncimed van ha megtudnád adni jó lenne.azon jobb beszélni
kösz előre is
gondolom van a motorodnak is súlya, és azért nem megy fel teljesen......
Az oil csak csillapításra szolgál.
A magasságot a rugóerősség határozza meg.
Eddig is ilyen magas volt......lehet nőttél....
köüszi, hello!
Én tudok neked küldeni 4000 ft-os áron Pro Grip márkájút!
Érdekel?
és amugy rá van irva vagy le kell mérni?
Szeretnék venni porvédő gumi harmonikát a telómra.
Nem tudjátok hol lehet venni vagy rendelni?
Kérdeztem 1-2 boltost de nem nagyon tudtak segíteni ez ügyben .
Segítségeteket előre is köszönöm!
azert köszi