Kösszi!
Próbálom karbantartani ha minden igaz nyárra meglesz az utcai szett is az enduro mellé. Hát ha van valakinek gyári sárvédője hátsó megcsinálom
Dobok fel róla egy-két friss képet.
Látom Te is szétkaptad a vasat!
Slim! kurva jol néz ki még mindig a volt motorom, de egy valamit meg akartam vele csinálni, ha tudsz, szerintem vegyél hozzá még egy gyári sárvédötoldatot, vágd le a sárvédöböl lelogo részt, és csak annyit hagyj meg, ami a lámpát a helyén tartja (vagy csak szedd le ezt és valamivel fogasd oda a lámpát)
szerintem sokkal királyabbul néz kis a hosszu sárvédö nélkül (csak azért hagytam meg, mert nem akartam a gyári cuccokat szétbarmolni :))
hát azt kétlem mert ott semmihez nemnyultam és itt az egyik haveromnak ugyan ez van csak tzr el és ezt nem lehet elkapni nem olyan betegség szóval nemértem hallotam olyan magyarázatot is hogy tul nagy a kompresszi és amikor nemvolt oylan angy könnyen járt dugó stb és azért ment olyan jól
20 fok alatt be sem indul, lesz szép izmos egyik lábad
de egy előnye van: kompresszió hiányában könnyebb rugdosni
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Próbálom karbantartani ha minden igaz nyárra meglesz az utcai szett is az enduro mellé. Hát ha van valakinek gyári sárvédője hátsó megcsinálom
Dobok fel róla egy-két friss képet.
Látom Te is szétkaptad a vasat!
szerintem sokkal királyabbul néz kis a hosszu sárvédö nélkül (csak azért hagytam meg, mert nem akartam a gyári cuccokat szétbarmolni :))
engem érdekelne a dt fejidom + a lámpatest
mennyit kérsz érte ?
A fekete ülés az jó állapotú? Mennyit kérsz érte?
Meg az állórészért?