attól függ milyen terepen használod azért nem olyan erős mert hozzá szoktál és kinőtted! am nem normális h 9-10 litert eszik az sok akkor ott nagy bajok vannak vagy nem tudod menyit tankolsz!
Hali
Nem tuggya vki hogy hány loerös a gyári 125 ös DT?
és az normális h 9-10 liter körül fogyaszt terepen? és már nem olyan erös mint régen volt, nem lehet hogy rosszulvan beállítva a karbi?
Van eladó kipufogóra az a fém(pros) van egy ZETA 80as henger és egy 80asra való rezó amit nyakba hegeszteni kell! akit érdekel vmi az írjon nyugodtan árba megegyezünk!
jah és az üléshuzattal kapcsolatban.. meg tudnám csinálni sőt jobb is lenne de már az összes boltot bejártam Nyíregyházán is és sehol nem kapok kék bőrt:( aki tudja hol lehet rendelni lécci irjon:)
helo:) köszi szépen:D
há amit azóta csináltam vele: ledes hátsólámpa, indexek, kormány, markolat, kipufogó krómozás, gumicsere, fékbetétcsere, meg olajcsere na meg a matricázás:P :D
http://kepesmotor.hu/cagiva/i?...
volt egy ilyen cagivaja ismerösnek, mentem vele, nekem tetszett, kicsit talán erösebb mint a DT, egyszer megcsinálták és utána nem kellett hozzányulni...
mondjuk aki ilyen képekkel hirdeti a motorját, kétlem h épeszü xD
köszi de én isnkább az uj fajtát néztem ami e-h tárcsás
amugy van eladó 80as ra kipufógó ra az a fém!piros
akit érdekel írjon! ja és van egy zeta 80as hengerem gyürű és dugó nélkül nagyon jó állapotban!
Helló én is nézegettem xt meg a tt -ket de az a baj hogy 180 körül nem kapok jo állapotú xt-t ,rendszámos az kizárva!:D
ha megveszik akkor kb 180-at tudok szánni rá!Ha megveszik akkor
vszatérek a mocikra
Nem tuggya vki hogy hány loerös a gyári 125 ös DT?
és az normális h 9-10 liter körül fogyaszt terepen? és már nem olyan erös mint régen volt, nem lehet hogy rosszulvan beállítva a karbi?
20/521 84 99
Neked megvan még az a sport hátsógumid?
há amit azóta csináltam vele: ledes hátsólámpa, indexek, kormány, markolat, kipufogó krómozás, gumicsere, fékbetétcsere, meg olajcsere na meg a matricázás:P :D
volt egy ilyen cagivaja ismerösnek, mentem vele, nekem tetszett, kicsit talán erösebb mint a DT, egyszer megcsinálták és utána nem kellett hozzányulni...
mondjuk aki ilyen képekkel hirdeti a motorját, kétlem h épeszü xD
amugy van eladó 80as ra kipufógó ra az a fém!piros
akit érdekel írjon! ja és van egy zeta 80as hengerem gyürű és dugó nélkül nagyon jó állapotban!
igaz ez nem rendszámos de OLCSÓ és az enyém
amugy valahol halottam /olvastam hogy mégse kell rendszám az 50 esekre
ez igaz lehet
Csak mert én is ZAlai vok!
ha megveszik akkor kb 180-at tudok szánni rá!Ha megveszik akkor
vszatérek a mocikra
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Yamaha Dt 200 Wr eladó