minek a hütöje van rajta? :D
amugy látszik rajta h biztosan mokolgatott, de legalább nem is kérsz érte olyan sokat, ez azért becsületes :) :D de sztem ha kérnek egy kicsit még engedhetsz ;)
Hello eladnám egy ymaha dt met sárvédőket adok hozzá még meg ilyen kis cuccosokat 60 000 ft ért odadom 80ccm vizhütéses akit érdkel irjon jah meg a régi blokkot is odaadom hozzá csak ki kell tisztitatni
ha nem rendszámos 125 kell akkor én a helyedben gyüjtögetnék, 125/50 értelmetlen sztme ezt te is tudod, és amennyiböl kapsz egy papirnélküli 125öst, azért akár kaphatsz nagyobb 4T-t vagy ilyesmi
nem tudom persze neked mi kell, de én tutira azt vennék, habár nehezebb és jobb kondi kell hozzá, sokkal erösebb és sztem nagyobb élmény... (meg többet erösödsz :D)
Mit kellett csinálni rajta mert mindíg ilyen szép állapotban volt
Üléshuzat ha egy kicsit is van sütnivalód akkor veszel műbört és kb 2500.- ból varrsz magadnak egyet persze a régit használva sablonnak.
Én is édesapám segítségével varrtam Bicolort.
Az elérhetőségre kattintasz akkor bejöün egy oldal ahol minden rajta van De amúgy itt van ha nem akarna bejönni:
E-mail: info@gerecsemotor.hu
Tel.:0036 34/372-828 Mobil:06 20/427-1314
Cím: 2831 Tarján, Szegfü u. 62.
ahh köszi
Csütörtökön jönnek megnézni Zalából a mocimat remélem meg is veszik
amúgy nekem 1000éve van hirdetésbe 200E ft-ért és mégis felhívtak!
esetleg van vkinek jó álapotú 125dt-je jó árba?
elado uj, marhabör motorskesztyü, 11-es méret, a képen láthato
én még ugy kaptam, de soha nem voltam rajtam, mert textil kesztyüt használok (a sár tönkretenné ezt)
4500 ft
hát mivel utcai motor a tdr azért van rajta ilyen kerék am 120 at vígan megy az én kicsikém de te mit magyarázol bele kéen teljesn más mint élőben élőben maga a tökély:)
amugy látszik rajta h biztosan mokolgatott, de legalább nem is kérsz érte olyan sokat, ez azért becsületes :) :D de sztem ha kérnek egy kicsit még engedhetsz ;)