Már lassan 1 hónapja, hogy szánkóval lezúztam, már mozgatni tudom szinte tökéletesen, meg bicajozok, motorozok, de még mindig nem tuti, sántikálok picit, és érzékeny még, nem tom mikor gyógyul meg már teljesen, már kezd bosszantani!
dt cuccok.gyári irányjelző dt125 5ezer. hütő 80-as 3ezer. Gyári fehér szinü kézvédő125-ös 3ezer hengerfejek 2ezer tárcsás első kerék10ezer dobos hátso kerék10ezer bontott blokok 80-as. arrow első dob80-as15ezer gyári első dob80-as 10ezer hátsó központi rugo 6ezer tank lc2-es gyári fény szép allapot 7ezer. üllés 5ezer.
első foncsor4ezer komplet müszerfal 80-125....10ezer ésmég sok minden más.... hivjatok06205772541.
kell vennem fékbetétet is, AP Racinget néztem, az OFF-ROAD betétük annyiba van mint a standard GoldFren, valaki vett már ilyet, jo?
meg még1, valaki vett már nagyvasrol teloszárvédö gumiharmonikát? mert a méretezését nem tudom, nem értem, mert kb átméröre 8 centi ami most van rajta, hosszra meg kinyujtva olyan 36 centi, aztán ilyet akarok rá, mert ezzel szépen mutat
amugy még jo h apám megnézte az akksit mert én nem nagyon foglalkoztam vele, és alig van benne sav... ha meg esetleg szar lesz az akksi, kinyirja a feszszabályzot például... érdemes rá odafigyelni rájöttem xD
Már lassan 1 hónapja, hogy szánkóval lezúztam, már mozgatni tudom szinte tökéletesen, meg bicajozok, motorozok, de még mindig nem tuti, sántikálok picit, és érzékeny még, nem tom mikor gyógyul meg már teljesen, már kezd bosszantani!