ja pontosan biznis:) haveromé volt az a vas:) neki kellet 1 dt én pont eladtam,és gondolom akkor már kipróbálom a ktm et és nagyon meg vagyok vele elégedve de én nem vagyok olyan merész meg nem is tudnám kihasználni
hirdetés hirdetés hátán Skacok 220.000ft a ktm exc125 ös verseny endzróm úgy döntöttem megválok tőle:) kérdések vajon mért válok meg tőle? nem azért mert szar ,csak mert rájöttem h nem nekem való és húz a szívem a kicsi dt-cske után
Tegnap csináltuk haveroméknál a kerti tavon
Üdv.
Eladó
Yamaha DT125R -2002év végi-
szép megkimélt állapotban van, a blokk teljessen gyári. 19000km van benne. Adok hozzá egy eredeti yamaha túra dobozt ajándékba.
Irányár:420000Ft
Érdeklödni csak telefonon:06202501767
Srácok köszi az infókat!
Az enyém nemhiszem h folytott lenne, de csak azért gondoltam erre az ötletre mert a KTM-ek elvileg kihegyezett motorok amihez hozzájárul a kipufogó is és gondoltam ha felrakom az enyémre javít a dolgon mert szerintem a blokk nem sokban különbözik ugyan úgy 125ccm szal ezért gondoltam rá. 6000.- ért vesztegetnek egyet.
Eladó 1pár 90%Mitas enduró gumi és 1piros polisport kézvédő felfogatókkal!
Akit érdekel írjon!
1 gyufaszálat ráragasztasz , elötte sárga filcel befested és kész
vagy nincs valakinek eladó 125-re. enyém megadta magát
Tegnap csináltuk haveroméknál a kerti tavon
hanyas évjáratú?
Eladó
Yamaha DT125R -2002év végi-
szép megkimélt állapotban van, a blokk teljessen gyári. 19000km van benne. Adok hozzá egy eredeti yamaha túra dobozt ajándékba.
Irányár:420000Ft
Érdeklödni csak telefonon:06202501767
Az enyém nemhiszem h folytott lenne, de csak azért gondoltam erre az ötletre mert a KTM-ek elvileg kihegyezett motorok amihez hozzájárul a kipufogó is és gondoltam ha felrakom az enyémre javít a dolgon mert szerintem a blokk nem sokban különbözik ugyan úgy 125ccm szal ezért gondoltam rá. 6000.- ért vesztegetnek egyet.
köszönöm az infókat