Helló.
Nekem még szeptemberben volt egy balesetem, ami elég csúnya zúzódásokat okozott. A gyógyszertárban kérdeztem, hogy mi jó erre, és adtak egy olyan kenőcsöt, hogy fekete nadálytő krém. Nagyon ajánom. Mielőtt elkezdtem használni reggelente alig tudtam lábra állni, de ez nagyon hamar segített.
Én estem el motorral decemberben nekem fájt a térdem semmi extra nem volt de menyél el orvoshoz ,mert ha porcleválásod vagy mid van lehet meg kell műteni! De ha csak sima zúzódás(kék,lila,zöld) a lábad akkor köröm virág krém valami nedves rongy zsepibe bele kevered ,lábadra tekered,fogsz 1 kis törcsit és átfogatod vele és északára a lábadon hagyod,ajánlatos felpolcolni,és jégzselét rárakni h levigye a duzzanatot és ennyi az egész
mint a lengyelpiacon 82-ben
de 100 alatti is érdekelne
120-150 ért már egy viszonylag ép xt-t lehet kapni
lehet lepukkant is csak beinduljon
Nekem még szeptemberben volt egy balesetem, ami elég csúnya zúzódásokat okozott. A gyógyszertárban kérdeztem, hogy mi jó erre, és adtak egy olyan kenőcsöt, hogy fekete nadálytő krém. Nagyon ajánom. Mielőtt elkezdtem használni reggelente alig tudtam lábra állni, de ez nagyon hamar segített.